duminică, 9 mai 2010

Taur, 4 Mai - Ziua Sprijinului Educational

Nativii zilei de 4 mai sunt meniti sa impartaseasca celorlalti ceea ce au acumulat prin studiu si experienta. Chiar daca acestia predau oficial intr-o scoala sau nu, ei vor transfera tot ce este legat de domeniul lor de specialitate celor cu care lucreaza. Desi vor aparea ca persoane blande, cei nascuti pe 4 mai au o putere magnetica ce le usureaza adesea obtinerea functiilor de raspundere. Totusi, in loc sa fie conducatori, ei prefera mai degraba sa faca parte dintr-o echipa.

Una dintre caracteristicile persoanelor nascute astazi este predispozitia lor de a-si asuma riscuri. Majoritatea celor nascuti pe 4 mai descopera aceasta tendinta destul de tarziu. In acel moment, ei simt o nevoie acuta de schimbare pentru a putea avansa in dezvoltarea lor spirituala. Datorita calmului lor, adesea par foarte conservatori. Ei sunt comparati cu adeptii jocurilor de noroc. Asumarea riscului nu trebuie sa fie neaparat fizica, ci mai degraba o indrazneala de a visa, de a avea idei noi sau de a iesi din sablon. Intr-un anumit punct din viata lor, ei vor fi nevoiti sa se confrunte cu aceasta mare provocare.

In acelasi timp, datorita exteriorului bland si placut, cei nascuti pe 4 mai pot fi confundati cu niste persoane usuratice. Totusi, ei sunt destul de puternici in interior pentru a se opune exploatarii. De asemenea, ei sunt posedati de o incapatanare imensa si au un temperament sever. Astfel, nativii zilei de 4 mai nu sunt intotdeauna ceea ce par. Desi sunt maleabili, diplomati si agreabili in majoritatea situatiilor, ei pot face sapaturi si pot fi neclintiti cand este vorba de problemele importante. Idealurile le sunt extrem de dragi si foarte rar fac compromisuri in acest sens.

Nativii zilei de 4 mai poseda o stabilitate interioara pregnanta. Cei ce cauta sprijin si ghidare in viata vor fi atrasi de felul lor de a fi. Asadar, ei trebuie sa fie atenti sa nu isi dedice cea mai mare parte a timpului celorlalti (familie, prieteni) sau sa-si investeasca intreaga personalitate in imbunatatirea unei organizatii sau cauze. Desi pot fi chiar fericiti atunci cand procedeaza astfel, dupa multi ani de devotament ei vor ajunge sa urasca aceste responsabilitati si sa tanjeasca dupa libertate.

In general, cei nascuti astazi se acomodeaza foarte bine cu perioada de pensionare. Ei o considera intr-adevar perioada in care pot sa se concentreze doar asupra intereselor personale. Adesea, nativii zilei de 4 mai gresesc teribil, fiind capabili sa faca doar o singura schimbare de-a lungul vietii (in jurul varstei de patruzeci de ani sau chiar cincizeci de ani). Aceasta schimbare le va aduce succesul si fericirea pe care nici nu si le imaginau.

Cei nascuti pe 4 mai sunt persoane pe ajutorul carora te poti baza la nevoie. Declaratiile lor sunt facute mai putin prin cuvinte si mai mult prin fapte. Ei sunt ferm convinsi ca trebuie sa-si materializeze ideile in fapte. Sensibili si realisti, cei nascuti pe 4 mai sunt cei mai fericiti cand sunt acasa. Ei isi creeaza un mediu intim si o atmosfera placuta in care sa locuiasca.

SFATURI: Evita sa te sacrifici doar pe tine. Acorda mai multa atentie nevoilor tale. Ai incredere in capacitatile copiilor tai sau ale protejatilor tai. Ei se vor descurca si singuri. Nu mai fi atat de preocupat de imaginea pe care o proiectezi lumii. Exprima ceea ce simti. Aminteste-ti ca nu ajungi nicaieri daca nu indraznesti sa esuezi.

PUNCTE FORTE:

Iubitor

Primitor

Stabil

PUNCTE SLABE:

Autonegare

Nemultumit

Neimplinit



Niciun comentariu: