sâmbătă, 8 mai 2010

Taur, 30 Aprilie - Ziua Subordonatului Exagerat

Nativii zilei de 30 aprilie sunt personalitati dominatoare. Adesea insa, sunt foarte dispusi sa renunte la functiile de raspundere pe care le au pentru a se retrage intr-un loc linistit. Pentru a-si indeplini responsabilitatile profesionale, ei actioneaza ca la carte. Nu fac usor exceptii si nu se incadreaza in categoria persoanelor intelegatoare decat daca este in interesul general. Desi sunt sefi si directori exacti, ei au capacitatea de a se mentine pe pozitie la aceleasi standarde.

Pentru majoritatea celor nascuti astazi, datoria este inainte de toate. Totusi, ei pot fi destul de refractari atunci cand trebuie sa puna la indoiala presupunerile proprii sau ale superiorilor. Astfel, ei isi asuma riscul de a face o treaba “buna”, desi se indreapta spre o directie gresita din punct de vedere moral. Cei care devin constienti de aceasta tendinta vor fi incununati de mari succese pe termen lung. Totusi, nativii acestei zile vor fi destul de incomodati de faptul ca vor trai in incertitudine.

Nativii care detin functii de raspundere simt nevoia sa fie iubiti si respectati de subordonati. In calitate de colegi, ei sunt intotdeauna amabili si incurajeaza relatiile prietenesti de serviciu. In schimb, au tendinta de a fi mult prea protectori cu personalul sau cu colegii lor. Acestia vor fi preferati de nativi atata timp cat vor fi in consens cu anumite chestiuni importante. In schimb, cei nascuti astazi vor afisa dispret si dezaprobare in relatiile cu cei pe care nu ii agreeaza sau nu ii considera demni de atentia lor.

Cei nascuti pe 30 aprilie simt o nevoie acuta de afectiune din partea familiei si prietenilor. In relatiile cu ceilalti, ei nu doresc sa fie angajati in certuri si conflicte. Isi doresc sa fie iubiti si in acelasi timp sa fie lasati in pace atunci cand au nevoie de acest lucru. Copiii descopera din timp cum sa obtina ceea ce vor de la un parinte nascut pe data de 30 aprilie. Acesta pare refractar, dar in realitate este destul de usor de convins cand este manipulat cu intelepciune de o fiica sau de un fiu. Cei nascuti astazi sunt in mod special vulnerabili la farmecul unui copil de sex opus.

O persoana nascuta pe 30 aprilie poate fi convinsa cu conditia sa nu insisti la infinit. Nativul va dovedi ca este incapatanat si de neclintit daca percepe o agresiune la adresa lui. Pe de alta parte, cei nascuti astazi admira gratia si intelepciunea. Trebuie sa fie atenti sa nu ii streseze constant pe cei din jurul sau din punct de vedere psihologic, ori sa ii intimideze prin tacere sau prin amenintari.

Uneori, cei nascuti pe 30 aprilie isi neaga propria putere, in special femeile ce pot renunta la autoritatea tatalui, fratelui sau colegului. Ei trebuie sa ia in considerare o astfel de abordare cu mare grija. Aceasta le poate cauza uneori nefericire si frustrare. Adesea, mamele nascute astazi insufla copiilor dorinte ambitioase. Calitatile de educatori ale nativilor acestei zile tind sa fie marete, dar parintii nascuti pe 30 aprilie trebuie sa evite sa-si sufoce copii cu prea multa atentie.

SFATURI: Incearca sa-ti asculti mai mult vocea interioara. Solicita indrumari mai competente inainte de a lua decizii. Ia in considerare sfaturile colegilor si prietenilor. Cultiva toleranta. Controleaza-ti dorintele si fii mult mai constient de tine.

PUNCTE FORTE:

Protector

Bun profesionist

Hotarat

PUNCTE SLABE:

Solicitant

Exagerat

Ingaduitor cu sine



Niciun comentariu: