duminică, 9 mai 2010

Taur, 3 Mai - Ziua Realistului

Cei nascuti pe 3 mai sunt in masura sa ii invete si pe altii diferite lucruri legate de societate. De obicei ei par sa fie intr-o permanenta introspectie a psihologiei grupului. De asemenea, ei au abilitatea de a-si asuma conducerea. Adesea demonstreaza ca sunt buni oratori, discursurile lor fiind ascultate cu atentie de multime. In plus, au un talent deosebit de a-i fermeca si chiar inveseli pe cei din jur. Ei apeleaza la tehnici sofisticate pentru a-si pastra auditoriul interesat de ceea ce comunica si stiu sa se foloseasca de sentimente si logica in acest scop.

Persoanele nascute pe 3 mai sunt realiste, pragmatice. Spiritul lor se manifesta puternic si profund. In calitate de membri ai familiei, sunt persoane pe care te poti baza atunci cand ai necazuri, cand trebuie sa iei decizii importante sau cand ai nevoie de un sfat. Insensibili, ganditori practici, foarte rar ei vor fi dusi cu vorba si convinsi sa creada in idei evazive. Fiind persoane cu picioarele pe pamant, ei vor cauta cele mai eficiente moduri de a rezolva problemele.

De asemenea, nativii zilei de 3 mai stiu sa apeleze la trucuri pentru a-i face pe oameni sa rada, facand uz de cele mai comice comparatii si de comentarii spirituale. Prin aceste manifestari le creste cu mult prestigiul in cadrul oricarui grup. Uneori, ei pot merge prea departe transformand umorul in satira taioasa sau sarcasm si astfel isi creeaza singuri probleme. Persoanele nascute pe 3 mai sunt adesea foarte buni consilieri, mediatori si arbitri. Intuitia comerciala este foarte bine dezvoltata, mai ales in ceea ce priveste motivarea si abordarea laturii psihologice a consumatorului. De asemenea, ei pot activa si ca analisti de marketing sau directori executivi.

In viata personala, nativii zilei de 3 mai trebuie sa fie atenti sa nu aiba prea multe pretentii de la sotie sau de la copii. Paradoxal, cand sunt necasatoriti ei pot fi chiar foarte pasivi in relatiile lor sau au tendinta de a amana luarea deciziilor importante pentru a avea succes pe plan sentimental. In plus, indivizii mai putin evoluati nascuti astazi prezinta combinatia fatala intre nehotarare si incapacitatea de a sesiza momentul potrivit pentru luarea deciziilor financiare sau de afaceri.

Persoanele nascute pe 3 mai trebuie sa investeasca suficienta energie pentru a reusi sa-si mentina prietenii apropiati. Cei nascuti astazi vor fi considerati prieteni buni atunci cand intelegerea semenilor lor si introspectiile privitoare la societate se extind si la nivel personal. Nativii acestei zile nu trebuie sa uite nicioadta ca gesturile amabile simple au o importanta majora in viata unui om.

Un pericol pentru cei nascuti pe 3 mai este acela ca vor fi exaltati de idei mari si de scheme sociale marete. Adesea, ei uita sa se retraga in cuibul propriu. Pentru ei, adevarata provocare o reprezinta nu numai cariera, dar si evenimentele din viata de zi cu zi. In acest caz, ei vor reusi sau vor da gres in conformitate cu conceptiile lor despre societate si despre ceilalti. Cei nascuti pe 3 mai au extrem de multe de impartasit celorlalti in sfera sociala. Intrebarea este daca au capacitatea de a folosi aceste cunostinte in interesul propriu?

SFATURI: Gandeste-te la propriile motivatii, macar la fel de mult cat te gandesti la motivatiile celorlalti. Aminteste-ti de prietenii tai. Investeste mai multa energie in relatiile personale. Nu ezita sa intri in actiune atunci cand este vorba de chestiuni sentimentale.

PUNCTE FORTE:

Intuitiv

Destept

Fermecator

PUNCTE SLABE:

Solicitant

Amana constant

Insensibil



Niciun comentariu: