sâmbătă, 8 mai 2010

Taur, 29 Aprilie - Ziua Imaginii Impunatoare

Cei nascuti pe 29 aprilie sunt extrem de constienti de imaginea pe care si-o proiecteaza in lume, adaptand-o in functie de situatie. Pentru persoanele nascute pe 29 aprilie este foarte importanta impresia pe care o fac in societate, in ochii familiei si a prietenilor. In cazul lor, acest lucru nu denota nesiguranta pentru ca de obicei se cunosc bine si stiu ce vor sa obtina.

Desi au tendinte puternice de dominare care ii motiveaza de cele mai multe ori, cei nascuti pe 29 aprilie nu simt neaparat dorinta de a se impune. Este mai dergaba vorba de nevoia lor de a intruchipa o anumita pozitie, ideal sau situatie. C and nativii trec prin perioade de schimbare, va fi foarte dificil pentru cei din jurul lor sa accepte aceasta “noua” persoana. Acest lucru se intampla in general pentru ca ei se identifica foarte mult cu “vechea” persoana.

Cei nascuti astazi se vor simti din cand in cand incarcerati in propria lor previzibilitate si stabilitate. Ei vor tanji dupa actiunile spontane si impulsive, dar vor fi inhibati de incertitudinea abilitatii lor de a face acest lucru.

Nativii zilei de 29 aprilie sunt persoane pe care te poti baza, mai ales atunci cand ocupa pozitii de raspundere. Aceasta responsabilitate permanenta fata de ceilalti poate deveni o corvoada pentru ei. Exista momente in care nativii doresc sa fie mai degajati si sa se poarte mai putin responsabil. Cand sunt mai liberi, ei vor sa se relaxeze fizic si sa se comporte natural. Nativii zilei de 29 aprile pretuiesc foarte mult prietenii sau rudele alaturi de care se simt bine in aceste momente de relaxare. Uneori, doar o singura persoana mai speciala le indeplineste aceasta nevoie de distractie, iar daca aceasta dispare din viata lor, nativii ii suporta greu lipsa.

Cei nascuti pe 29 aprilie acorda o atentie deosebita felului in care se imbraca, se comporta, tonului vocii si posturii in care se afla. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt foarte interesati de imaginea personala pe care o proiecteaza in lume. De asemenea, cei nascuti astazi percep si chiar critica anumite persoane din acest punct de vedere. Pentru ei este inadmisibil sa te prezinti in lume intr-un mod necorespunzator. Totusi, daca doresc sa faca o impresie mai putin buna, ei se vor comporta ca atare si vor fi intentionat neglijenti. Vor face acest lucru doar deliberat. In cazul in care un nativ al zilei de 29 aprilie ravneste la bogatie sau faima, el isi afiseaza de obicei imaginea de persoana influenta. Atunci cand fericirea depaseste ambitia, stilul de viata si imaginea pe care si-o aleg va fi mult mai putin pretentioasa. In oricare din aceste cazuri, cei nascuti astazi trebuie sa evite situatiile contradictorii care le pot crea probleme. In aceste cazuri, exista riscul de a-si pierde personalitatea.

SFATURI: Renunta din cand in cand la crearea imaginii proprii. Acorda mai multa atentie inimii tale si mai putina atentie impresiei pe care incerci sa o faci. Fii atent cum iti exerciti puterea in relatia cu ceilalti.

PUNCTE FORTE:

Poti conta pe el

Stapan pe sine

Adeptul socializarii

PUNCTE SLABE:

Implicat

Ingamfat

Prea serios



Niciun comentariu: