duminică, 2 mai 2010

Taur, 28 Aprilie - Ziua Stabilitatii

Persoanele nascute pe 28 aprilie sunt capabile sa isi foloseasca puterea fizica, emotionala si psihologica pentru a se impune in fata celorlalti sau chiar pentru a-i intimida. N ativii acestei zile sunt poate cei mai hotarati dintre toti. Ei nu vor renunta niciodata din momentul in care au initiat un proiect sau o activitate. Vor continua in ciuda dezaprobarii celor apropiati si impotriva faptului ca pot exista putine sanse de reusita. Isi vor pastra pozitia indiferent cat de perseverenti ar fi adversarii lor. Dorinta de a-si manifesta aceasta pozitie si de a-si demonstra convingerile este foarte puternica. Nativii nu accepta cu usurinta sa fie dati deoparte.

Deseori, persoanele nascute pe 28 aprilie dau impresia ca sunt rezonabile sau chiar usor de manipulat. Acest lucru se intampla, insa din cauza ca sunt diplomati si buni negociatori. Desi par oameni care fac compromisuri, cei care vor avea legaturi cu ei vor realiza exact contrariul.

Nativii vor face promisiuni pe care mai tarziu le vor interpreta, le vor reformula si poate chiar le vor incalca. Puterea acestora de a astepta este aproape inepuizabila. Adversarii lor sunt cei care vor renunta sa astepte si vor ceda in cele din urma.

Nativii acestei zile sunt foarte preocupati de imaginea lor si de aceea se vor imbraca cu mare atentie. In mod instinctiv, isi dau seama ca prima impresie conteaza foarte mult. Ei vor evita sa piarda, indiferent de situatia in care se afla. Mamele nascute in aceasta zi isi vor lasa amprenta in viata de zi cu zi a familiei. Respectuos si foarte categoric, vor organiza viata cotidiana astfel incat sa fie foarte bine respectate mesele, programele si igiena personala. In calitate de tati, persoanele nascute in aceasta zi vor impune anumite reguli si se vor astepta sa fie respectate. Viata poate deveni dificila pentru toti cei implicati daca unul dintre membrii familiei nu respecta regulile casei. Acestor parinti le displac manifestarile de nesupunere.

Nativii mai evoluati sunt prieteni, iubiti si parinti extraordinari datorita stabilitatii pe care o ofera in situatiile dificile si datorita dedicatiei lor totale. Cei care detin functii importante se vor descurca foarte bine pentru ca vor pastra legatura cu subordonatii lor si vor fi atenti la sentimentele acestora. In loc sa conduca prin frica, ei ghideaza si conduc cu energie si incredere in propriile puteri, evitand astfel catastrofele. Cei mai putin evoluati vor obtine rezultate negative in mod constant datorita lipsei de subordonare.

Este foarte important pentru cei nascuti pe 28 aprilie sa nu mai ia lucrurile atat de in serios. Trebuie sa fie atenti sa nu atraga dispretul celorlalti. Daca lupta in numele celor dezavantajati si asupriti se pot simti mult mai rasplatiti pentru calitatile lor. Cei nascuti astazi trebuie sa invete sa lase cale libera copiilor, prietenilor sau asociatilor care reusesc sa se descurce fara sprijinul lor. Este foarte important ca nativii sa se obisnuiasca cu gandul ca sprijinul lor nu mai este necesar si ca nu mai trebuie sa raspunda unor anumite cerinte.

SFATURI: Incearca sa nu te mai iei in serios atat de mult. Cultiva-ti capacitatea de a te distra. Fii mai destins. Gandeste-te cu atentie la impactul pe care il au asupra celorlalti ideile si comportamentul tau. Straduieste-te sa cunosti sentimentele celorlalti si tine cont de ele.

PUNCTE FORTE:

Stabil

Solid

De incredere

PUNCTE SLABE: Inflexibil - Dominant - Insensibil



Niciun comentariu: