duminică, 2 mai 2010

Taur, 27 Aprilie - Ziua Multumirii de Sine

Cei nascuti pe 27 aprilie sunt adesea intalniti in spatele scenei. In general, ei nu isi asuma o functie de conducere decat daca sunt obligati sau fortati sa o faca. Sunt cei mai fericiti atunci cad pot face ceva fara sa fie deranjati, retrasi intr-un loc indepartat si siguratic. Astfel, se vor darui in totalitate propriilor preocupari. In cazuri foarte rare, nativii zilei sunt interesati sa aiba o viata sociala foarte activa. In general, ei pot comunica foarte bine cu ceilalti in cadrul unei institutii (scoala, birou sau biserica).

Persoanele nascute pe 27 aprilie isi fac simtita prezenta in activitatile sociale, chiar daca nu sunt prezenti la propriu. Gandurile, actiunile interioare si chiar imaginea lor pot ajuta la punerea lucrurilor in miscare. Au calitati extraordinare de protectori. Atunci cand lucreaza doar ei nu se simt niciodata siguri. Nu sunt gelosi, nici macar atunci cand altii au o popularitate mai mare in randurile societatii, prietenilor sau familiei. Nativii cauta sa fie folositori, sa-si vada treaba terminata si de aceea nu au timp pentru critici sau laude sofisticate. Sunt de parere ca ei insisi stiu cel mai bine, poate chiar prea bine, daca le-a reusit un lucru sau nu. Din aceasta cauza, ei nu au nevoie de evaluari din partea celorlalti. Cei nascuti in aceasta zi au o capacitate extraordinara de a-si indrepta greselile ocazionale. Vor trece cu mare usurinta de la proiectul gresit catre unul nou. Acest nou proiect va fi cladit pe baza unor cunostinte mai vechi, capatate anterior.

Persoanele nascute pe 27 aprilie vor obtine rezultate foarte bune in ceea ce fac, mai ales in cazul in care ceilalti vor intelege nevoia lor de intimitate si dorinta de a fi singuri atunci cand lucreaza. Aceasta situatie este intalnita si in cazul relatiilor personale si in activitatile de familie (de exemplu, cresterea copiilor). Ei se vor relaxa in serile linistite acasa langa partener si/sau copii. Daca sunt decoratori, caminul va fi castelul lor. Cele mai multe nevoi si dorinte vor fi satisfacute aici. Ei vor avea pretentia la credinta si dedicatie pentru ca si ei, la randul lor, sunt credinciosi si dedicati.

Nativii mai putin evoluati ai acestei zile trebuie sa fie atenti sa nu devina retrasi, ursuzi sau acizi cu cei din jur. Acest tip de oameni nascuti pe 27 aprilie pot fi necizelati si pot ajunge deseori pana la obraznicie. Ei pot incepe mult doritul proces de socializare, dar numai in anumite conditii. Trebuie sa-si gaseasca preocupari sociale care le plac cu adevarat. De asemenea, trebuie sa-si imblazeasca partile dure ale personalitatii. Daca nu reusesc sa se integreze, ei se vor autocondamna la singuratate si nefericire.

Cei nascuti in aceasta zi au parte, in mare masura, de multe realizari pe plan profesional. Acest lucru se intampla pentru ca ei isi cunosc foarte bine limitele si puterile, rareori evaluandu-le gresit pe cele din urma. Oricum, ei pot intampina greutati din cauza lipsei de maturitate, a setimentelor reprimate si a iesirilor distructive. Aceasta latura a nativilor ii poate indeparta pe cei in jur. Nu se enerveaza repede, dar atunci cand o fac, cei din jur ar trebui sa se dea la o parte din calea lor. Puterile distructive ale unei persoane nascute pe 27 aprilie sunt impresionante.

Nativii zilei ar trebui sa-si caute prieteni in randul oamenilor echilibrati, care ii pot face sa se linisteasca. Au o mare nevoie sa rada, sa renunte din cand in cand la seriozitate. Se vor simti bine alaturi de prietenii fara prejudecati si care le vor fi devotati si-i vor rasplati.

SFATURI: Incearca sa iei mai mult contact cu societatea. Depune mai multe eforturi pentru a-ti imbunatati conditia spirituala. Nu incerca sa impui si altora principiile tale. Nu te lasa acaparat de rutina. Refuza nefericirea pe termen lung.

PUNCTE FORTE:

Multumit de sine

Devotat

Concentrat

PUNCTE SLABE:

Retras

Prea serios

Represiv



Niciun comentariu: