luni, 31 mai 2010

Taur, 20 mai - Ziua expresiei prolifice

Nativii zilei de 20 mai sunt persoane care exceleaza intr-o anumita activitate daca aceasta le face placere. Ei nu pot pastra ceea ce au pe suflet pentru ca simt nevoia sa impartaseasca celorlalti. In plus, ei nu se multumesc sa sa exteriorizeze intr-un cerc restrans. De obicei, nativii fac uz de toate energiile lor impresionante pentru a-i presa pe toti cei din jurul lor. Examineaza si testeaza in stilul lor analitic mediul inconjurator, expunandu-si apoi ideile, desi uneori ar fi de preferat sa le pastreze pentru ei. Chiar daca anumite idei raman neexprimate, in anumite cazuri, expresia fetei le tradeaza dorinta de a impartasi aceste lucruri.

Se pare ca cei nascuti astazi trebuie sa-si gaseasca modalitati de amuzament pentru a nu se plictisi. Acest lucru poate deveni obositor pentru cei din jurul lor. Uneori, nativii se simt in elementul lor in rolurile de amuzatori. Fiind orientati spre exterior, ei nu isi vor da silinta si nu isi vor acorda timp pentru a se cunoaste pe ei insisi. Acest lucru este esential pentru evolutia lor spirituala si emotionala. Persoanele nascute pe 20 mai pot fi acuzate de superficialitate. Ei vor evita sa isi infiga radacinile intr-un anumit loc. Pentru alta categorie de nativi ai zilei de 20 mai, aceasta perceptie este legata de faptul ca interesele lor cuprind o gama destul de larga de domenii. De asemenea, se poate considera ca rezultatele lor sunt destul de bune. In cazul in care nu vor dori sa se lege prea mult de un lucru sau de un loc anume, sinceritatea sau profunzimea acestor persoane este pusa la indoiala.

Majoritatea celor nascuti pe 20 mai sunt dependenti de calatorii. Nu este neaparat nevoie sa faca inconjurul lumii, dar o iesire din casa sau o plimbare oarecare sunt necesare. Totusi, cand ritmul lor devine prea frenetic, urmeaza inevitabil o cadere nervoasa partiala sau totala. Intr-adevar, cea mai mare parte a energiei lor se manifesta ca o stare de nervozitate. Totusi, desi sunt capabili sa-si pastreze un oarecare echilibru, ei se pricep mult mai bine sa se exprime din cand in cand printr-o izbucnire de energie.

Nativii zilei de 20 mai tind sa fie entuziasti, dar si foarte criticati in alte cazuri. Au o minte agera, dar sunt in permanenta ingrijorati, susceptibili la toate formele de teama. Intr-adevar, persoanele nascute pe 20 mai au o minte ce se poate compara cu un motor ce functioneaza continuu. Intalnim persoane ce vorbesc in acelasi ritm si actioneaza in comformitate cu o astfel de gandire. Ei trebuie sa invete doua lectii din punct de vedere spiritual. Prima ar fi sa isi linisteasca mintea, sa si-o mai goleasca uneori. Cea de-a doua ar fi sa se retraga si sa se observe pe ei insisi. Daca nativii zilei de 20 mai pot stapani aceste lectii meditative si obiective, ei vor progresa. In caz contrar, ei se vor cufunda continuu intr-o dezordine mentala fara sfarsit rezultata din vise nerealizate, vor avea tot felul de simptome si chiar vor avea parte de caderi nervoase.

Una dintre caracteristicile principale ale persoanelor nascute pe 20 mai este usurinta lor de a trece de la un subiect la altul cu o viteza ametitoare. Ei invata foarte repede, dar, dupa ce ajung la un nivel de pricepere, trec la altceva total diferit, considerandu-l o noua provocare. “Varietatea este condimentul vietii” ar putea deveni motto-ul lor. Totusi, nativii incununati de succes se rezuma adesea la o singura disciplina in care isi pot exercita talentele si calitatile lor variate. Ei invata ca atunci cand stapanesti un lucru este necesar sa te mentii pe aceasta pozitie si sa il administrezi cat mai bine posibil. Intr-un cuvant ei trebuie sa stie sa intretina ceea ce au.

SFATURI: Observa felul in care traiesti. Mediteaza. Gaseste-ti punctul forte si mentine-l. Opreste din cand in cand motorul. Limiteaza-te uneori la sarcini obisnuite atunci cand este posibil. Termina de facut ceea ce te priveste pe tine.

PUNCTE FORTE:

Pasionat

Inovator

Expresiv

PUNCTE SLABE:

Exagerat de vorbaret

Indisciplinat

Neimplinit



Niciun comentariu: