duminică, 9 mai 2010

Taur, 1Mai - Ziua Ironicului Inascut

Cei nascuti pe 1 mai au un talent deosebit de a urmari ceea ce se intampla in jurul lor si de a-si expune parerile despre ceilalti. Capacitatea de a-si exprima observatiile referitoare la relatiile cu oamenii este in general manifestata verbal sau scris si foarte rar in ambele forme. Nativii zilei de 1 mai nu sunt foarte vorbareti, dar au o maniera foarte speciala de a-si impune parerile. Datorita faptului ca declaratiile lor sunt la obiect, concise si uneori polemice, cei nascuti astazi nu lasa loc de indoiala.

Nativii sunt sinceri si foarte interesati de ceea ce se intampla cu cei din jur. Chiar si cei mai timizi iau masuri in cadrul familiei, activitatii profesionale sau grupului social din care fac parte. Cei nascuti astazi nu sunt intotdeauna usor de suportat si nici nu cauta in mod special sa intre in gratiile celor din jur. Totusi, sunt respectati pentru onestitatea lor si, de obicei, abordeaza cu sinceritate problemele importante pentru ei. Ei sunt fara indoiala venusieni in dragostea lor pentru armonie si frumos. Faptul ca nu prea ies din standardele lor obisnuite poate provoca certuri cu cei din jur. Totusi, nativii demonstreaza capacitatea de a evita confruntarile de dragul pacii si linistii.

Arma de aparare majora folosita de persoanele nascute pe 1 mai impotriva celor care le-ar putea perturba linistea este reprezentata de agerimea lor ascutita. O alta arma ar putea fi simtul umorului care este foarte bine dezvoltat. Tendinta lor de a supraveghea si de a observa tot ce ii inconjoara le furnizeaza multa munitie in acest sens. Prin talentul de a parea umili, nativii acestei zile reusesc de obicei sa castige respectul cercului social din care fac parte. Persoanele nascute pe 1 mai sunt constiente de puterea rasului atunci cand este vorba de desumflarea unui ego maret sau minimalizarea unei teorii depasite. Nefiind exagerat de intelectuali, ei au obiceiul de a critica si afiseaza dispret pentru generalitati si falsuri.

Cei nascuti astazi sunt sexuali, se bucura teribil de placerile oferite de mancare si in pat. De fapt, ei se simt mult mai confortabil in repaus, decat in miscare. In general, cei nascuti astazi nu vor risca prea mult, dar vor manifesta bun simt in sprijinirea castigatorului. Totusi, acest bun simt nu se manifesta si pe taramul dragostei. Adesea, acesta este domeniul in care ei demonstreaza o lipsa teribila de judecata, ajungand chiar pana la a-si alege in mod constant parteneri nepotriviti. O explicatie in acest sens ar putea fi faptul ca in general ei sunt orbiti de iluziile romantice.

In majoritatea celorlalte domenii, nativii zilei de 1 mai sunt persoane pragmatice si cu picioarele pe pamant. Ei nu fac aceleasi greseli majore in cazul activitatii profesionale, negocieri de sume de bani sau chiar exprimari artistice. In acest sens, ei sunt foarte greu de pacalit. Ei anticipeaza dezastrele si poseda cel de-al saselea simt in depistarea artistilor falsi. Nefiind foarte grabiti sa obtina succese personale, cei nascuti pe 1 mai vor astepta adesea ani buni pana vor reusi sa le obtina. Totusi, daca vor profita de sansa ce li se ofera o data in viata, fericirea va fi garantata. Destul de des, insa, persoanele nascute pe 1 mai lasa acel moment sa treaca, mai ales datorita precautiei exagerate si faptului ca nu au curajul sa indrazneasca.

SFATURI: In dragoste, incearca sa fii mai realist. In ceea ce priveste stilul de viata ai curajul sa privesti in viitor. Odata ce ti-ai proiectat planurile, nu uita sa le pui in aplicare. Asuma-ti riscul necesar la momentul potrivit pentru a reusi sa avansezi in viata.

PUNCTE FORTE:

Calm

Realist

Ironic

PUNCTE SLABE:

Tot amana

Letargic

Fara menajamente



Niciun comentariu: