luni, 31 mai 2010

Taur, 19 Mai - Ziua convingerii sincere

Persoanele nascute pe 10 mai debordeaza de energie. Energia este benefica de cele mai multe ori, insa ei trebuie sa invete sa o tina sub control si sa o directioneze cat mai bine. Acest lucru este intr-adevar crucial, deoarece majoritatea celor nascuti pe 19 mai au un potential destul de mare de a fi viitori conducatori. Desi trec adesea prin incercari dure in viata din punct de vedere fizic, cat si emotional, ei le depasesc cu brio cand se concentreaza asupra scopului pe care si l-au propus. Energia lor poate fi destul de elementara. Ei o pot folosi cel mai bine in cazul proiectelor de anvergura ce implica construirea structurii de baza in viata sociala si de familie.

Nativii zilei de 19 mai sunt de obicei autodidacti si apreciaza o abordare naturala a muncii. Totusi, ei isi creeaza probleme atunci cand suprasolicita facultatile logice si rationale ce se afla in slujba intuitiei. Atunci cand gandesc prea indraznet ei se pot indeparta de intentiile lor initiale. Promptitudinea sentimentelor ce salasuiesc in sufeltul lor este ceea ce mai ramane nobil in ei in astfel de cazuri. Intr-adevar, inima lor este ca o busola de corabie. De obicei aceasta este cea care ii mentine pe calea cea buna. In general, ei trebuie sa o consulte atunci cand au ceva de facut.

Atat pentru femeile, cat si pentru barbatii nascuti astazi, o persoana puternica de acelasi sex (de obicei mai in varsta) devine personajul central din viata lor. Daca intalnesc un astfel de personaj inca din perioada lor de formare, persoana respectiva le poate deveni un fel de profesor sau un initiator in tainele vietii. Cei nascuti pe 19 mai isi pot gasi la fel de bine inspiratia in carti si lucrari de arta. Acest lucru se intampla pana in momentul in care decopera acel model intr-o persoana in carne si oase care le acorda atentie. Ei pot fi derutati in ceea ce priveste felul in care isi pot folosi talentele. In acelasi timp, le este destul de greu sa-si dea seama care le este locul in societate.

Dar cu ce i-a inzestrat natura? In primul rand si mai presus de toate, ei sunt inzestrati cu talentul de a comunica. In al doilea rand, sunt considerati foarte carismatici. In al treilea rand, au putere de convingere asupra prietenilor, membrilor familiei si colegilor. Pentru persoanele mai evoluate nascute astazi elocventa este considerata o unealta foarte puternica. Cei mai putin evoluati se pot manifesta doar ca niste persoane volubile sau superficiale. Farmecul si darul convingerii pot face din cei nascuti pe 19 mai niste persoane extrem de inspirate sau, din contra, un fel de falsi artisti.

In cazul nativilor zilei de 19 mai se poate vorbi de o necesitate imperioasa de a se inscrie la anumite forme de pregatire spirituala pe parcursul vietii. De asemenea, ei au nevoie de o structura sociala bine definita pentru a putea fi foarte productivi. Uneori, fiind foarte preocupati de securitatea lor materiala sau chiar a altora (adesea din punct de vedere social), ei pot fi coplesiti de un soi de materialism. Cel mai dificil lucru pentru nativii zilei de 19 mai este sa evite incurcaturile si sa-si pastreze libertatea. Acest conflict intre angajamentele fixe si dorinta de a fi liberi poate fi considerata batalia centrala ce se da in viata lor. Ei trebuie sa invete cum sa obtina aceasta libertate pentru ei insisi in cadrul angajamentelor ce implica functiile de raspundere. In caz contrar, ei vor avea de infruntat mari frustrari.

SFATURI: Lasa-I pe ceilalti sa-si vada de treburile lor. Nu ii mai controla in permanenta. Urmeaza ce e mai bun in tine si pastreaza-ti libertatea. In cazul in care simti ca te nemultumeste ceva, distanteaza-te de problemele care iti provoaca aceasta stare. Incearca sa nu actionezi exagerat. Invata sa renunti uneori la anumite angajamente.

PUNCTE FORTE:

Elementar

Energic

Corect

PUNCTE SLABE:

Le place sa controleze

Distrugator

Frustrat



Niciun comentariu: