luni, 24 mai 2010

Taur, 17 Mai - Ziua Limitei

Persoanele nascute pe data de 17 mai percep viata intr-un mod fundamental, avand dorinta de a se intoarce la origini. Cei nascuti in aceasta zi fac intotdeauna deaclaratii. Acestea pot fi in unele situatii simple, iar in alte situatii pot fi pline de cele mai profunde intelesuri, indiferent daca sunt de factura artistica, economica sau politica. Refuzul nativilor de a avea de legatura cu orice complicatie inutila sau de a face un compromis in legatura cu conceptiile lor, demonstreza cinstea neobisnuita cu care privesc viata.

Cei nascuti in aceasta zi nu sunt recunoscuti pentru tactul lor. In mod normal ei spun ceea ce cred, indiferent daca acest lucru le convine celorlalti sau nu. Aceasta atitudine atrage opozitia unora si castiga simpatia celorlalti. Nativii fac in asa fel incat sa reduca problemele evitand complicatiile inutile. Cu toate acestea, s-ar parea ca intotdeuna se intampla exact invers. Controversele se invart in jurul acestor nativi desi ei isi doresc sa fie lasati in pace. Aceste pesoane nu sunt tacute, dar nici in exagereaza in a-si spune opiniile. Nativii prefera sa isi spuna parerile asa cum sunt. Poate fi dificil sa ii faci pe acesti oameni sa fie deschisi din punct de vedere emotional. Dar daca este vorba de cineva in care au incredere, ei vor fi foarte onesti in ceea ce priveste propriile sentimente. Problema increderii este foarte importanta pentru ei si de aceea acesti nativi nu pot fi castigati foarte usor. Persoanele nascute pe data de 17 mai ar trebui sa nu mai fie atat de suspicioase si sa le acorde putin credit celorlalti si intentiilor bune ale acestora.

Cei nascuti in aceasta zi au tendinta de a fi foarte mandri, refuzand sa ceara ajutorul cuiva. Sunt de obicei singuratici, preferand sa faca totul pe cont propriu. Chiar daca nu marturisesc asta, nativii au o mare nevoie de afectiune, mai ales de suportul emotional al prietenilor si familiei. In spatele acestei infatisari reci si a atitudinii distante este ascunsa o latura emotionala care poate fi la fel de blanda ca o pisicuta sau la fel de salbatica ca o fiara in captivitate care isi doreste sa fie eliberata. Persoane nascute pe data de 17 mai trebuie sa evite sa foloseasca substante halucinogene sau droguri care afecteaza mintea pentru ca vor avea ca efect descatusarea emotiilor in cel mai distructiv mod posibil.

Zelul persoanelor nascute pe data de 17 mai poate fi atat de mare uneori, incat pot fi considerati fanatici. Puterea lor de concentrare este extraordinar de mare, dorinta de a reusi este remarcabila, dar sanatatea si perseverenta deseori dispar de-a lungul drumului. Nativii mai evoluati vor invata sa isi canalizeze energia si sa nu o mai iroseasca inutil, in acest fel reusind sa fie fericiti si mandri de ei insisi.

Uneori, cei nascuti in aceasta zi se simt frustrati in cea mai mare parte a vietii lor, fiind profund dezamagiti de ceea ce fac pentru a-si asigura traiul si ajungand sa simta repulsie fata de acest lucru. Vor trebui ori sa isi accepte situatia si chiar sa se bucue de ea, ori sa isi schimbe infatisarea sau ocupatia indreptandu-si atentia spre alte orizonturi. Este putin probabil ca nativii sa priveasca in perspectiva si sa aleaga situatia cu finalitatea optima. Din aceasta cauza, odata ce au pornit la drum vor merge pana la capat, indifent care ar fi acesta. Singura provocare pentru acesti nativi o reprezinta puterea de a se bucura.

SFATURI: Destinde-te. Invata sa razi si sa nu mai iei viata atat de in serios. In incercarea de a-i controla pe ceilalti poti provoca animozitatiincearca sa accepti lucrurile asa cum sunt. Acorda-ti o pauza. Cauta multumirea de sine si bucuria.

PUNCTE FORTE:

Dedicat

Responsabil

Intens

PUNCTE SLABE: Prea stresat - Acid - Acuzator



Niciun comentariu: