sâmbătă, 22 mai 2010

Taur, 15 Mai - Ziua Visatorului

Persoane nascute pe data de 15 mai demonstreaza intr-o maniera foarte naturala ca pot obtine ceea ce alti oameni se straduiesc sa aiba. In mod frecvent, nativii ii atrag inconstient pe cei din jurul lor. Aceste persoane sunt deseori surprinse de atentia pe care o capteaza. Nativii nu sunt tot timpul constienti de magnetismul pe care il exercita. Aceste persoane au pur si simplu un dar special cu ajutorul caruia, usor si fara ostentatie, ajung la inimile celor din familie, prietenilor sau colegilor.

La prima vedere, nativii nu par persoane care sunt capabile sa atraga atentia. Acest lcuru se intampla pentru ca ei nu par a face ceva extraordinar si pentru ca aspectul lor exterior nu ii deosebeste atat de mult de ceilalti oameni. Farmecul persoanelor nascute pe 15 mai nu iese imediat la iveala. Puterea lor asupra celorlalti se face in general simtita dupa ce au petrecut o perioada de timp impreuna. Lucrurile pe care le fac nativii sunt lucruri comune, lumesti. Cu toate acestea, din cauza creativitatii si a alchimiei pe care o au nativii, acestia vor obtine un rezultat vibrant care va atinge partile sensibile ale celorlati. Nu toata lumea va fi impresioanta, ci doar acele persoane care se afla pe aceeeasi lungime de unda cu nativii.

Deseori persoanele nascute pe 15 mai sunt inclinate spre singuratate. Prefera ca uneori sa aiba preocupari normale in viata de zi cu zi, iar in timpul liber sa-si satisfaca interesele mai speciale. Deseori, incursiunea in propria lume ii poate face sa se indeparteze de oamenii din jur. Aceasta poate fi cauza unor serioase probleme psihice. Cei nascuti in aceasta zi a anului au nevoie sa fie incurajati sa isi exprime sentimentele. La inceput, ei isi vor impartasi ideile si proiectele catorva prieteni apropiati, pentru ca mai tarziu sa le faca cunoscute unui public mai larg. Principala dorinta este bineinteles aceea de a petrece cat mai mult timp facand ceea ce le place mai mult. Din nefericire, acesti nativi nu sunt indeajuns de incisivi pentrua da glas pasiunii. Ei pot alege sa ramana in umbra, chiar daca au alaturi cateva persoane care ii sustin emotional sau financiar. Faptul ca ei nu dau glas pasiunilor lor poate fi o problema pentru toti cei carora le pasa de acesti nativi. Mai devreme sau mai tarziu persoanele nascute pe data de 15 mai trebuie sa incerce sa fie pe cont propriu, sa-si asume responsabilitatea talentelor lor si sa caute cat mai mult o cariera care li se potriveste. Capacitatea lor de a-i multumi pe ceilalti poate fi folosita in munca intr-un context social. Nativii nu trebuie sa se consume si nu trebuie sa aiba frustrari in legatura cu personalitatea lor.

In general, persoanele nascute pe data de 15 mai considera ca sunt necesari mai multi ani de pregatire pentru a reusi sa-si gaseasca adevarata vocatie. Nativii cred ca este important ca dupa ce au reusit acest lucru sa nu-i conduca pe ceilalti pe cai gresite. Cei nascuti in aceasta zi detesta sa ocupe pozitii importante daca nu sunt pregatiti pe deplin pentru acest lucru. Considera ca trebuie platite anumite tributuri pentru a-si forma ideile si atitudinile potrivite, idei si atitudini care vor avea un impact puternic asupra celorlalti.

SFATURI: Incepe un drum atunci cand consideri tu ca esti pregatit. Ai dreptate in ceea ce privete responsabilitatea si obligatiile sociale. Ar trebui sa fii mai energic in aceasta privinta. Nu uita niciodata legatura intre dragoste si geniu. Invata sa iti impartasesti sentimentele. Permite celorlalti sa cunoasca lumea ta.

PUNCTE FORTE:

Inventiv

Magnetic

PUNCTE SLABE:

Frustrat

Izolat

Pasiv



Niciun comentariu: