sâmbătă, 22 mai 2010

Taur, 14 Mai - Ziua Sarmului Natural

Persoanele nascute pe 14 mai au un anume fler de a recunoaste oportunitatile prezente si viitoare. Foarte moderni si actuali in ceea ce priveste conceptiile, nativii au in acelasi timp un anume simt care parca, le spune cum vor evolua lucrurile si cum va fi lumea peste 100-200 de ani. O mare parte a celor nascuti in aceasta zi arata un dezinteres ostantiv fata de trecut si privesc traditionalismul ca pe o colectie de obiceiuri proaste. Din acest motiv, nu este surprinzator ca nativii nu au nici o retinere in a evita sa foloseasca metodele clasice indiferent de domeniul de activitate. Acestia vor avea incredere mai mare in propriile planuri decat in planurile deja existente. Dar, bineinteles ca nu le vor evita pe cele din urma daca sunt facute chiar de ei insisi.

Avand o mare energie nervoasa, cei nascuti azi fac eforturi mari pentru a gasi perfectiunea. Nevoia de a descoperi si de a elimina geselile din tot ceea ce fac este dusa uneori spre extrem. De fapt, capacitatea acestor nativi de a fi moderati reprezinta baza succesului lor. Cei care nu isi pot gasi linistea, vor ajunge la epuizare si desele lor observatii critice vor stresa familia, prietenii si colegii. Un parinte nascut in aceasta zi va fi greu de multumit de catre copii sai, mai ales in ceea ce priveste performantele.

Nativii sunt foarte hotariti si au extraordinar de multe pretentii. Punctul slab al acestora este reprezentat de latura emotionala. Din aceasta cauza, sunt foarte rezrvati in ceea ce priveste aspectele spirituale ale vietii lor. Tipica pentru cei nascuti in aceasta zi este atitudinea dinamica sau cea contemplativa. Deci, poate fi dificil pentru cei care lucreaza si traiesc alaturi de ei sa stie cand sa se apropie si cand sa pastreze distanta. Daca cineva va aborda aceste persoane intr-un moment nepotrivit, cu siguranta va regreta. Cei nascuti pe data de 14 mai nu sunt foarte rabdatoari cu cei care nu ii inteleg. Aceste persoane prefera ca totul sa fie facut in ritmul lor. Ritmul acesta poate fi uneori innebunitor de incet si alteori poate fi fulgerator de rapid. In general, insa, nativii prefera sa faca lucrurile intr-un mod linistit, nedorind sa treaca cu rapiditate peste detalii.

Pentru ca sunt mai evoluati decat ceilalti se intampla deseori ca persoanele nascute in aceasta zi sa fie prost intelese sau chiar dispretuite, mai ales la inceputul carierei lor. Pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, ceilalti vor aprecia corect valoarea muncii acestora. In concluzie, oamenii din jur au nevoie de timp pentru a putea fi in rand cu acesti nativi.

Persoane nascute pe 14 mai care se confrunta cu probleme fizice sau cu boli acute au tendinta de a ignora boala refuzand sa se lase descurajati. De fapt, marea majoritate a obstacolelor pe care le intalnesc par a fi ignorate total. Nativii mai evoluati ii vor asculta pe criticii pe care ii respecta si vor lua in seama sfaturile acestora. Aceasta capacitate de a accepta criticile celorlalti este o calitate extraordinara. Cei care refuza sa ia in seama aceste critici se vor confrunta de-a lungul intregii vieti cu obstacole pe plan fizic si psihic. Persoanele nascute pe data de 14 mai vor invata astfel, ca energia lor nu este inepuizabila si ca puterea lor de recuperare nu este nelimitata. Este foarte important pentru nativi sa stie ca vor avea parte de mai multe realizari daca ii vor accepta pe cei din jurul lor si le vor permite acestora sa-si exprime parerile.

SFATURI: Adu-ti aminte ca moderarea este cheia succesului tau. Cultiva-ti calmul. Fa-ti cunoscute criticile constructive, dar si faptul ca esti de buna credinta. Fii atent ca uneori nu vezi padurea din cauza copacilor.

PUNCTE FORTE:

Evoluat

Energic

Perfectionist

PUNCTE SLABE: Prea stresat - Nervos - Dificil



Niciun comentariu: