duminică, 16 mai 2010

Taur, 11 Mai - Ziua Excentricitatilor

Persoanele nascute pe 11 mai au un mod deosebit de a percepe lumea. Ele pot atrage in mod nedorit atentia asupra lor daca isi exprima sentimentele sau daca dau frau liber fanteziilor in public. Din aceasta cauza nativii trebuie sa-si ascunda partial trairile. Cu toate acestea, persoanele nascute in aceasta zi vor merge foarte departe cu inclinatia lor spre extrem etalandu-si ostentativ excentricitatile. Intr-adevar, familia si prietenii trebuie sa-si tina rasuflarea atunci cand asculta cuvintele unei persoane nascute pe 11 mai. De asemenea, vor ramane uimiti dupa ce aceasta persoana va termina ceea ce are de spus.

Tipurile de persoane nascute in aceasta zi variaza intr-o gama foarte larga. Nativii zilei pot fi foarte putin excentrici, dar exista si nativi despre care se poate spune ca sunt de pe alta planeta. In orice caz, toate persoanele nascute in aceasta zi au o trasatura comuna: sunt daruiti cu o fantezie extraordinara, fantezie care daca este dezlantuita poate deveni salbatica. Cei mai evoluati dintre nativi isi pot folosi visele si imaginatia intr-un mod realist. Unii dintre cei nascuti azi au talentul de a-si face planuri ciudate. Ei ar trebui sa incerce sa-si pastreze credibilitatea si sa mentina legatura cu cei care au puterea sa-i ajute sa reuseasca. Nativii au sanse mari sa primeasca respectul si admiratia celor din jur. Acest lucru se va intampla mai ales atunci cand vor fi indeajuns de obiectivi pentru a prezenta ascultatorilor idei credibile si realiste. Pe de alta parte, o alta categorie a nativilor ii poate dezamagii pe ceilalti datorita schemelor fanteziste si proiectelor irealizabile pe care le prezinta. Ei isi vor insela audienta dand frau liber imaginatiei.

Exista pericolul ca familia si prietenii celor nascuti pe 11 mai sa-i categoriseasca drept inofensivi, sa zambeasca la ceea ce spun acestia si sa-i ia foarte rar in serios. Faptul ca nu li se acorda importanta ii afecteaza mai mult decat daca ar fi pur si simplu ignorati. Daca sunt tratati de catre ceilalti cu lipsa de credibilitate, nativii isi pot pierde respectul de sine. Uneori pot incerca cu disperare sa para normali, reprimandu-si adevarata fire si incercand in zadar sa se potriveasca tiparelor. Persoanele nascute pe 11 mai ii apreciaza pe acei oameni speciali care ii inteleg in profunzime si in prezenta carora se pot manifesta natural si fara sa le fie frica ca vor fi judecati sau cenzurati.

Privind dintr-un punct de vedere obiectiv, este adevarat ca atunci cand povestesc ceva, cei nascuti azi au tendinta de a exagera, infrumuseta si chiar de a mitologiza evenimentele si personajele. Un ascultator priceput, un asociat sau un prieten foarte apropiat vor recunoaste o povestire exagerata si vor fi capabili sa deosebeasca adevarul de fictiune. Persoanele mai credule, insa, ar putea crede foarte usor aceste povestiri. Persoanele nascute pe 11 mai sunt capabile sa abordeze la obiect orice tema care ii intereseaza. Cu toate acestea, ar fi o mare greseala din partea ascultatorilor se creada literalmente tot ce spun.

Cei nascuti pe 11 mai incearca sa dea culoare vietii lor, dar fara a face rau cuiva. De cele mai multe ori, nativii actioneaza cu sinceritate. In cele mai multe dintre cazuri, ei pot fi acuzati ca sunt increzuti, dar nu si ca sunt inselatori. Nativii incearca sa isi dezvolte latura exterioara a personalitatii. In interior le lipseste increderea si de aceea au nevoie de sprijin si afectiune. Acesta este motivul ascuns pentru care ei cauta atentia celorlalti prin metode atat de infantile – spunand povesti sau manifestand un comportament ciudat. Din fericire, intuitia lor inascuta ii ajuta sa treaca peste cele mai dificile situatii.

SFATURI: Cine ar putea sa-ti spuna vreodata ce sa faci? Incearca din cand in cand sa vobesti pe intelesul celorlalti si astfel vei capata credibilitate. Nu renunta la toate fanteziile tale. Fii selectiv in ceea ce priveste planurile si proiectele pe care le ai. Daca este posibil pastreaza-ti visele in limita realului.

PUNCTE FORTE:

Inventivi

Creativi

Iubitori de distractii

PUNCTE SLABE:

Nerealist

Insensibil

Izolat



Niciun comentariu: