duminică, 9 mai 2010

Ce parfumuri folosesti vara asta

Este o vorba care spune ca vara nu-i ca iarna si as putea adauga eu ca parfumul pe care-l folosesti iarna nu-l poti folosi si vara, asa ca va spunem noi ce parfumuri sa folosesti vara asta.

Calvin Klein For Men Summer

Este o versiune imbunatatita a clasicului parfum Eternety For Men. Ca multe parfumuri semnate CK, mirosul sau este unul tineresc, proaspat, fresh. Notele de varf sunt de violete, patchoului, ambrosie,zambila,cedru si pepene rosu.







Guerlain Vetiver


Este o versiune mai fresh a originalului Guerlain Vetiver, fiind perfect pentru lunile hot de vara. L-as descrie ca fiind sexy, sport, lemnos si masculin.pe barbatul potrivit este un afrodisiac provocator.







Georgio Armani Aqua Di Gio Pour Homme


Este un parfum fresh, ideal pentru zilele de vara. Notele de citrice ale acestui parufm sunt perfecte pentru plaja. Pe langa ele, simturile dumneavoastra mai descopera mirosuri de mandarina, bergamota, curmal japonez, rozmarin,condurul doamnei, iasomie, patchouli si note marine.





Marc Jacobs Men


Daca vrei ca femeile sa blocheze liftul si sa sara pe tine, exact ca in reclama unui deodorant, atunci Marc Jacobs Men este parfumul pe care trebuie sa il cumperi. Mai mult de asta e un parfum usor, perfect pentru primavara sau vara. Notele sale de varf sunt: bergamota italiana, ghimbir, mosc, patchouli indonezian, cedru, ciclama salbatica,smochin, trandafie si chiparos toscan.


Gucci Pour Homme II


Gucci Pour Homme II cuprinde note de inceput fresh de bergamota si frunze de violeta. Interiorul dezvaluie acorduri picante de ardei iute, ceai negru si scortisoara. Baza este formata din note de lemn de maslin, frunze de tabac, mosc si smirna.

Note: Piper alb, Pink Bay, Ginger from Yunnan, Papyruswood, Vetiver, Amber, White Olibanum, Leather. Stilul este unul elegant, masculin, intens.


Yves Saint Laurent L'Homme


L'Homme Yves Saint Laurent este clasificat ca un parfum fresh, lemnos, oriental, masculin si senzual. L'Homme Yves Saint Laurent este recomandat pentru o tinuta de zi.

Note: Ghimbir, Ozon, Piper alb, Violete, Flori de busuioc, Cedru, Santal, Boabe de Tonka. Este pentru barbatul indraznet si carismatic.




Light Blue by Dolce&Gabbana


Coplesitor si irezistibil, Light Blue by Dolce&Gabbana este perfect pentru o vara fierbinte. Notele delicioase de lamaie, lime, mar, cedru, bambus si trandafir te fac sa visezi la o plaja undeva pe malul unui ocean.

Niciun comentariu: