duminică, 25 aprilie 2010

Taur, 23 Aprilie - Ziua Sigurantei

Cei nascuti pe 23 aprilie cauta posibilitatea cea mai buna pentru a-si pune in valoare talentele lor considerabile. Ei nu vor avea liniste pana nu se vor stabili sub auspiciile unei organizatii recunoscute si puternice. Nu inseamna neaparat ca ei vor fi implicati direct in aceasta organizatie, desi acest lucru se intampla in cele mai frecvente cazuri. Aceasta organizatie le va fi ca un sponsor ce ii recomanda altor persoane sau joaca rolul unui deschizator de drumuri. Adesea, nativii zilei de 23 aprilie se pot casatori doar pentru a fi luati sub aripa unei familii influente. Cei nascuti astazi nu prea agreeaza viata izolata. Ei au nevoie sa isi exercite puterile intr-o sfera sociala vasta. Succesul financiar si siguranta au o importanta covarsitoare pentru ei.

Cei ce se ocupa cu arta (scriitori, ziaristi, pictori) sau ce se ocupa cu afacerile (fabricanti sau posesori de magazine) isi vor asigura o retea stabila, care, indiferent de perioada anului, va continua sa cumpere de la acestia fie carti, fie produse. Nativii care se afla in sfera serviciilor (doctori, avocati, contabili) isi vor alege cu grija clientii, fiind constienti de faptul ca fara acestia ei nu pot exista. Persoanele nascute pe 23 aprilie reusesc sa se exprime ca individualitati in cadrul familiei sau in sfera profesionala. In schimb, ei nu doresc sa fie prea sinceri, asfel putand sa piarda sprijinul grupului in care sunt implicati in cadrul activitatii lor. In acest sens, ei sunt foarte dependenti de bunvointa si increderea celorlalti.

In ciuda acestei mult ravnite sigurante, poate exista pericolul de a-si manifesta latura impulsiva, creand astfel agitatie. In timp, cei nascuti astazi pot actiona pripit, punandu-si in pericol functia. Persoanele nascute pe 23 aprilie vor reusi in viata doar daca vor fi capabili sa isi directioneze dorinta puternica spre schimbare si stimulare in munca pe care o fac. In acelasi timp, ei trebuie sa stabileasca un echilibru si in ceea ce priveste viata lor personala. Daca nu vor reusi acest lucru, se pot autodistruge atat pe plan profesional, cat si pe cel familial datorita actiunilor impulsive.

Nativii zilei de 23 aprilie sunt foarte fericiti sa persevereze toata viata in activitatea pe care si-au ales-o. Totusi, daca isi reprima prea mult individualitatea, ei risca sa piarda interesul celorlalti. Cel mai propice pentru nativi este sa inoveze permanent, sa scoata la inveala cu orice pret noi proiecte ce ii vor face sa inainteze in plan profesional. In cazul in care se multumesc cu o existenta mediocra, ei vor lucra la standarde mult mai scazute si, in consecinta, isi vor reprima latura creativa.

O persoana nascuta pe 23 aprilei poseda adesea o minte ascutita, un ochi ager cu ajutorul carora observa punctele slabe ale celorlalti. Ei inteleg foarte bine caracterul uman si motivele oamenilor, in general. Trebuie sa fie foarte atenti cum folosesc aceste tendinte interioare si incisive. Ar fi de preferat sa le foloseasca intr-un mod constructiv. Acest lucru il pot face mai ales prin educarea si cresterea copiilor. Nativii zilei de 23 aprilie trebuie sa-si exercite influenta considerabila asupra celorlalti in mod intelept. Din cand in cand, ei trebuie sa-si exercite controlul asupra celor ageri la minte si asupra celor rai.

SFATURI: Increde-te mai mult in abilitatile tale de a actiona pe cont propriu. Inceasca sa fii mai flexibil. Exprima-ti sentimentele si asculta-ti presimtirile. Echilibreaza-ti viata personala. Nu-ti fie frica sa spui ce gandesti. Actioneaza cu tact si fii amabil.

PUNCTE FORTE:

Sociabil

Sigur pe sine

Atent

PUNCTE SLABE:

Inflexibil

Nerabdator

Stapanit



Niciun comentariu: