duminică, 4 aprilie 2010

Berbec, 28 martie - Ziua inocentei

Nativii zilei de 28 martie par adesea inocenti. In viata, trebuie sa isi urmeze propriul drum, dar in timp se pot indrepta inconstient spre o anumita directie. Cei nascuti in aceasta zi intentioneaza adesea sa urmeze chestiuni ce le sunt la indemana, in general legate de locul de munca si se concentreaza foarte bine atunci cand isi fac meseria. Chiar daca in jurul lor ar putea exploda bombe, ei vor ramane concentrati pe obiectivul lor. Este destul de ciudat ca, desi nu sunt intotdeauna constienti de sentimentele celorlalti, ei sunt recunoscuti si apreciati pentru receptivitatea si franchetea lor.

Cei nascuti in aceasta zi par sa accepte cu serenitate circumstantele si evenimentele mai putin placute pe care le experimenteaza. Acest lucru se datoreaza mai putin unei filozofii permisive, ci mai degraba simplului fapt ca ei nu sunt extrem de interesati.

Desi pot juca roluri expansive sau pot fi destinati pentru activitati extroverte, nativilor zilei de 28 martie le place sa fie lasati in pace. Nevoia lor de intimitate este evidenta in mod special acasa. In ciuda oricarori avantaje publice, ei sunt cei mai fericiti cand traiesc in locuri foarte intime si izolate.

In multe privinte, cei nascuti in aceasta zi nu sunt facuti sa fie primii in profesia pe care si-au ales-o. Cei care ajung in top actioneaza astfel datorita discomfortului pe il creaza pozitia a doua. Intr-o anumita masura, datorita inocentei lor, le lipseste duritatea si implacabilitatea pentru a razbate in viata. Adesea, ei se vor stabili pe o pozitie comfortabila la un nivel mai scazut, dar care le asigura un anumit grad de autonomie. Multi dintre cei nascuti pe 28 martie nu au incredere in fortele proprii atunci cand trebuie sa actioneze la un nivel mai inalt. De fapt, chiar daca sunt bine pregatiti pentru o astfel de pozitie, ei tot nu vor crede acest lucru. In consecinta, nativii zilei de 28 martie au mereu indoieli referitoare la alegerile si deciziile legate de cariera lor.

Nativii acestei zilei sunt de obicei destul de loiali si devotati prietenilor, colegilor familiei si publicului. Ei isi petrec o mare parte din timp ajutandu-i pe ceilalti. Deoarece pot deveni baza ordinii stabilite, conflictele se ivesc doar intre credintele personale si ceea ce le este impus sa faca. Protectia este importanta pentru aceste persoane. Ei se vor afla rareori intr-o pozitie vulnerabila din punct de vedere emotional, financiar, artistic sau politic.

Persoanele care cauta relatii profunde si recompensante din punct de vedere emotional cu cei nascuti in aceasta zi pot fi frustrati. Nativii zilei de 28 martie sunt foarte buni prieteni, dar in momentul in care simt lanturile restricive si piedicile ce apar de-a lungul procesului, ei vor disparea. Pentru cealalta persoana, socul de a fi parasita atat de rapid poate fi devastator. Nativii zilei de 28 martie sunt destul de emotivi, dar rareori isi dezvaluie dorintele intense, aspiratiile sau temerile aflate in spatele exteriorului lor copilaros.

SFATURI: Actioneaza cu precautie si acorda-ti timp pentru contemplatie. Programeaza-ti vacante frecvente si incearca sa te cunosti mai bine. Calmeaza-ti mintea. Goleste-o. Nu-ti fie teama sa renunti la fatada. De ce anume te temi? Nu te mai indoi de tine insuti. Aceasta atitudine te tine pe loc.

PUNCTE FORTE: Independent Jovial Muncitor

PUNCTE SLABE: Inconstient Capricios



Niciun comentariu: