miercuri, 7 aprilie 2010

Berbec, 2 Aprilie - ZIUA IDEALISTULUI

Cei nascuti pe doi aprilie abordeaza viata intr-o maniera extrem de idealista. Datorita acestei caracteristici, exista posibilitatea de a intampina greutati in atingerea scopului pe care si-l propun. Uneori, ei dau dovada chiar de naivitate in perceperea lumii. Firea lor copilareasca nu se potriveste prea bine cu dorinta lor aprinsa de a reusi sa-si indeplineasca obiectivele. S unt capabili sa-si foloseasca la maximum energia considerabila abia dupa ce si-au stabilit scopul in viata si si-au acceptat limitele, posibil multumindu-se cu un standard mai putin performant. Totusi, aceasta performanta este atinsa dupa o perioada destul de indelungata de timp.

Cei nascuti pe 2 aprilie sunt de obicei familisti convinsi, in special barbatii. Pentru un barbat nascut pe 2 aprilie casa este castelul lui, locul unde este stapan. Acest lucru poate creea probleme din cand in cand, mai ales in cazul in care copiii acestuia nu se multumesc cu rolul de subordonati.

Nativii zilei de 2 aprilie vorbesc mereu despre idealurile, visele si viziunile lor. Persoanele din anturajul lor, mai ales cele mai pragmatice, trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare pentru a le suporta idealismul.

Persoanele nascute pe 2 aprilie pot fi cu mintea intr-o alta lume si ceilalti reusesc cu greu sa ii inteleaga. Datorita acuratetii gandirii lor, cei nascuti astazi nu prea sunt dispusi sa faca compromisuri si percep lipsa de intelegere sau de aprobare in anumite chestiuni ca pe o tradare.

Adesea agreate de cei din jur, persoanele nascute pe 2 aprilie trebuie sa fie atente sa nu-si deranjeze prietenii cu ideile lor. Ei trebuie sa invete sa faca compromisuri, lucru ce este total neobisnuit pentru ei. Cel mai adesea vad lumea in alb si negru si se instraineaza cu usurinta de cei din jur. Totusi, ei vor fi iertati cu usurinta pentru supararile pe care le provoaca si pentru dificultatea de a-si exprima sentimentele tocmai datorita faptului ca sunt atat de omenosi, flexibili, deschisi si darnici. In plus, ei se dedica cauzei subordonatului sau celui asuprit si isi fac usor prieteni si admiratori, dar in acelasi timp creaza animozitati in relatiile cu sefii.

Cei nascuti pe 2 aprilie sunt adesea tulburati de sentimentele celorlalti, dar de cele mai multe ori nu vor nici in ruptul capului sa recunoasca acest lucru. Ei pot uita usor ceea ce gandesc ceilalti despre ei. In consecinta, va trece multa vreme pana ce isi vor da seama ca nu toata lumea le apreciaza punctele de vedere extreme, oricat de sincere ar fi. Atunci cand sunt catalogati drept scandalagii considera parerile celor din jur prea dure.

SFATURI: Straduieste-te sa devii realist. Nu mai trai intr-o lume de vis. Idealismul este admirabil, dar nu plateste facturile. Asculta-i si pe ceilalti, chiar daca ti se par negativisti. Criticile lor iti pot fi de folos daca le iei in considerare.

PUNCTE FORTE:

Cinstit

Sincer

Muncitor

PUNCTE SLABE:

Naiv

Retinut

Ignorant



Niciun comentariu: