luni, 19 aprilie 2010

Berbec, 10 Aprilie - Ziua Indraznelii

Cei nascuti pe 10 aprilie sunt genul de persoane care nu se tem sa fie ei insisi. Ei au curajul de a lupta pentru a-si fructifica proiectele si ideile. De asemenea, nu le este frica sa se contrazica sau sa lupte pentru ideile lor. Cei nascuti astazi nu cauta cu orice pret o confruntare. Nu sunt genul de persoane indraznete, in nici un sens al cuvantului. Curajul lor este mai mult un fel de putere morala, ce se bazeaza pe principii puternice si pe bun simt.

Deseori, in viata celor nascuti pe 10 aprilie are loc o schimbare radicala in ceea ce priveste cariera. Cauzele acestei alegeri nepotrivite pot fi pregatirea prematura orientata spre o directie gresita, o decizie pripita sau interventia parintilor. Atunci cand isi dau seama de adevarata lor chemare, nu ezita sa renunte la vechea cariera. Importanta descoperirii acestei vocatii nu este insa subliniata exagerat.

Dupa cum am mai spus, cei nascuti pe zece aprilie nu sunt genul nepasator. Dimpotriva, ei pot da celorlalti impresia ca isi asuma prea multe riscuri. S-ar putea crede ca sunt chiar nesabuiti. Privite insa dintr-o anume perspectiva, faptele lor indraznete sunt uneori apreciate, iar riscurile pe care si le asuma pot fi considerate de asemenea decizii intelepte. Persoanelor nascute pe 10 aprilie nu li se par riscante hotararile pe care le iau. La fel de adevarat este ca aceste persoane sunt fascinate de ceea ce inseamna sansa. Aceasta fascinatie nu se maifesta numai la figurat, la sansa din viata de zi cu zi, ci si la propriu. Nativii isi cauta norocul atat in cazinouri, cat si in casele de pariuri. Ceea ce ii atrage in aceste locuri este emotia competitiei si desigur, placerea de a-si evalua anticipat sansele.

Persoanele nascute pe 10 aprilie isi iubesc cu adevarat profesia si tin foarte mult la propria independenta. Din aceste cauze, este destul de dificil sa aiba o viata normala de familie. In mod paradoxal, ei simt o puternica nevoie de stabilitate. In acest sens, sunt extrem de atasati de un coleg sau de un prieten care va fi intotdeauna alaturi de ei. De fapt, legaturile pe care le au tind a fi nonconformiste.

Nativii zilei de 10 aprilie sunt de doua tipuri. Primul tip este singuratic, lucrand singur la proiecte. Acest tip de persoane isi dezvolta un stil, o meserie sau un talent izolat fata de ceilalti. Al doilea tip al persoanelor nascute pe 10 aprilie este tipul de star social in toata puterea cuvantului. Ei reprezinta discipolul, liderul ce isi cauta urmasi. Cel de-al doilea tip este reprezentat de oameni ce au un aumit zel de misionar. Datorita acestui zel ii strang, in cel mai energic mod, pe ceilalti in jurul lor pentru a sustine o anumita cauza. Introvertitii nascuti pe 10 aprilie isi dedica toata energia unui studiu personal sau tehnic. Spre deosebire de ei, extrovertitii nascuti in aceasta zi isi consuma toata energia in activitati desfasurate pe plan social. Ei incearca sa organizeze un grup sau o societate, dupa un plan maret. Sunt deschisi si simt nevoia de a fi apreciati. Cu toate acestea, acesti jucatori nu au timp de oameni lingusitori sau profitori. Acestia sunt acolo pentru a le oferi un fals motiv de mandrie si ingamfare.

Persoanele mai evoluate recunosc ca egocentrismul orb si credinta in propria infailibilitate le pot fi fatale la urmatoarea infruntare. Luptatori adevarati, ei isi cunosc bine limitele. Desi tind sa-si depaseasca aceaste limite, rareori reusesc. Nativii acestei zile dispretuiesc planurile prea indraznete si proiectele de proasta calitate. Sunt cei mai fericiti atunci cand, pornind de la o idee, intemeiaza un plan care va avea ca rezultat o lovitura de maestru.

SFATURI: Evita trairile prea intense si fereste-te de latura ta impulsiv-obsesiva. Apreciaza placerile simple ale vietii. Succesul personal este la fel de important ca si cel social. Urmeaza-ti din cand in cand si inima, nu numai mintea. Invata sa te linistesti.

PUNCTE FORTE: Implicat Curajos Indraznet

PUNCTE SLABE: Instabil Obsedat Stresat



Niciun comentariu: