miercuri, 3 martie 2010

Pesti, 2 martie - Ziua loialitatii eterne

Persoane de nadejde, cei nascuti in data de 2 martie dau dovada de un simt deosebit de puternic al loialitatii care se poate manifesta in relatiile cu familia, prietenii, comunitatea sau fata de o cauza inalta. Cei nascuti in aceasta zi au tendinta de a manifesta un mare interes fata de obiectul pasiunii lor. Odata ce s-au implicat in totalitate, rareori isi abandoneaza angajamentele.

Tocmai aceasta loialitate constanta poate provoca probleme nativilor zilei de 2 martie. Uneori, pentru ceilalti poate fi destul de neplacut sa devina obiectul unor astfel de sentimente. De fapt, grija, preocuparea sau devotamentul pot fi o sursa de inhibitie pentru cei implicati in relatii cu nativii. In calitate de parinti, cei nascuti in aceasta zi se pot confrunta cu greutati. Fiii sau fiicele lor care au un sistem de valori contrar vor dori sa fie liberi sa isi aleaga singuri drumul in viata. Nativii mai evoluati ai acestei zile nu le impun celorlalti roluri statice ci permit schimburi cu familia, cu prietenii si cu cei pe care ii admira. Loialitatea lor nu este conditionata ci ramane constanta indiferent de evolutia lucrurilor.

Multi dintre nativii zilei de 2 martie trec prin perioade in care se dedica in exclusivitate muncii lor. In special daca munca este de natura creativa, ei pot „ingheta” legaturile cu orice altceva. Aceasta nu numai ca ii izoleaza de cei care nu sunt implicati in activitatile lor, dar ii poate transforma in personalitati „cu sens unic”. Indivizii nascuti pe 2 martie omit uneori faptul ca daca raman deschisi la diferite experiente isi pot imbogati in cele din urma munca.

Persoanele nascute in data de 2 martie sunt adesea incapabile sa renunte la anumite angajamente chiar daca lucrurile merg intr-o directie proasta. Desi exista posibilitatea de a gasi solutii avantajoase in astfel de situatii nefavorbaile, sacrificiul cerut poate fi prea mare. Pe de alta parte, daca in cele din urma totul se destrama, este foarte probabil ca nativii sa isi revina si sa se indrepte catre un domeniu complet nou. Fie ca vor castiga, fie ca vor pierde, sunt constienti ca au dat tot ce-a fost mai bun.

Una din cele mai importante provocari pentru nativii zilei de 2 martie este stabilirea unui echilibru intre necesitatea lor de a-si atinge scopurile personale si dorinta de a se dedica unor cauze universale. Pentru nativi, cea mai mare prioritate este sa invete cum sa abordeze prezentul si sa invinga provocarile personale. Numai atunci cand viata personala este pusa in ordine ei sunt capabili sa se dedice la maxim activitatilor lumesti sau idealise.

SFATURI: Ancoreaza-te in activitati de zi cu zi. Lasa-ti mintea sa hoinareasca, dar incearca sa privesti realist obiectivele urmarite. Nu-ti neglija propriile nevoi si propria dezvoltare. Accentuarea ego-ului nu este directia potrivita pentru tine.

PUNCTE FORTE:

Loial

Imaginativ

Perseverent

PUNCTE SLABE:

Rupt de realitate

Inflexibil

Obsesiv



Niciun comentariu: