sâmbătă, 13 martie 2010

Pesti, 11 martie - Ziua intuitiei progresive

Persoanele nascute pe data de 11 martie se mentin in pas cu vremurile. Fie ca sunt liberali sau conservatori in ce priveste imaginea, in gandire sunt progresisti. Ei vad lumea ca pe un loc cu un inalt grad competitional in care doar cei rapizi si destepti reusesc. In viata particulara, isi permit sa-si manifeste latura mai visatoare, mai relaxata a caracterului lor, tracand in revista idei si speculatii in cadrul unor discutii cu prietenii sau cu familia si poate chiar punand bazele unor proiecte pline de imaginatie. In ambele planuri ale vieti lor, talentul pe care ei il folosesc pentru unificare este intuitia care ii ajuta foarte mult.

Persoanele nascute pe 11 martie considera ca daca nu avansezi, ceilalti te lasa pur si simplu in urma. Sunt persoane ambitioase, dar intr-un fel moderat, nu inversunat, miscandu-se inainte cu siguranta. Daca sunt pusi in situatia de a avea un serviciu regulat, se vor situa intr-o pozitie din care sa poata promova, dar fara sa forteze acest lucru sau sa il provoace prin subterfugii. Aceasta depinde de corectitudinea mediului de lucru si a culturii in care traiesc.

Daca au propria lor afacere, au un talent deosebit de a vedea oportunitati ascunse si de a le valorifica. Odata ce au evaluat o astfel de oportunitate, nu vor ezita sa puna o buna parte a resurselor lor in serviciul intuitiei. Astfel, sunt buni investitori sau jucatori deoarece au curajul de a-si asuma in mod constient unele riscuri, dar destul de inteligenti pentru a evita implicatiile prostesti.

O alta trasatura care ii ajuta foarte mult este bunul gust. Simt instinctiv ce este bun si ce merita atentia si invata foarte repede sa intuiasca valoarea obiectelor sau persoanelor. Unii nativi ai zilei de 11 martie pot alege elemente care par ciudate sau ieftine, dar care mai tarziu se dovedesc a fi foarte valoroase.

Persoanele nascute pe data de 11 martie sunt exigente si au tendinta de a controla. Ei nu se despart foarte usor de ceea ce au, fie ca este vorba despre persoane, fie ca este vorba despre obiecte. In calitate de membri ai unei familii, se afla in mod invariabil in centrul evenimentelor de unde pot lua hotarari importante care sa afecteze viata atat a parintilor, cat si a copiilor lor. Trebuie sa evite situatiile care starnesc antagonisme si rebeliuni in cazul copiilor care ar putea dori sa aiba o mai mare libertate si independenta. Nativii zilei de 11 martie ar putea invata sa fie mai relaxati, sa slabeasca putin controlul asupra celor din jur. Indivizii mai evoluati nascuti pe aceasta data vor invata sa aiba incredere in Univers si sa isi dea seama ca in esenta nimic nu se pierde cu adevarat. In cele din urma, intuitia ii va face sa estimeze la adevarata valoare libertatea personala mai mult decat orice alte posesiuni sau posibilitati de control personal.

SFATURI: Aprofundeaza-ti gandurile si sentimentele. Nu te ingrijora in privinta telurilor mai greu de atins. Pune mai multa energie in dezvoltarea spirituala. Nu te teme sa lasi lucrurile sa decurga de la sine.

PUNCTE FORTE:

Ager

Cu bun gust

Fermecator

PUNCTE SLABE:

Posesiv

Exigent

Dominator



Niciun comentariu: