duminică, 7 februarie 2010

Varsator, 6 februarie - Ziua popularitatii

Nativii zilei de 6 februarie simt nevoia de a fi faimosi in mediul lor social. Intr-adevar, ei doresc sa fie admirati si pretuiti de catre cei apropiati. Ceilalti ii vor considera extrem de norocosi pentru ca pot atrage atat de multa atentie. In realitate, nativii sunt de obicei destul de nesiguri in ceea ce priveste adevarata lor valoare. De aceea, vor cauta sa ii sustina pe ceilalti si in acelasi timp sa-si satisfaca intr-o anumita masura si propriul ego. A tanji dupa dragoste si apreciere poate fi o povara pentru inima unui nativ al zilei de 6 februarie.

Incercand sa explice popularitatea celor nascuti in aceasta zi, oricine poate considera ca infatisarea, farmecul personal si atitudinea lor expansiva sunt decisive in acest sens. In plus, abilitatea nativilor de a atinge coarda sensibila a celorlalti si increderea pe care o inspira sunt la fel de importante.

In mod firesc, desigur, stilul de viata ce pune accent pe popularitate implica si opusul acesteia – lipsa de popularitate. Aceasta stare extrem de nefavorabila frustreaza ambitiile nativilor zilei de 6 februarie si trebuie depasita. Pentru a-si recapata sau a-si mentine statutul favorit, nativii mai putin evoluati ai zilei de 6 februarie vor merge pana la capat, ajungand chiar sa-si schimbe punctele de vedere, sa renunte la prieteni sau chiar sa-si modifice aspectulul fizic. Pot fi comparati cu niste flori ce se intorc intotdeauna dupa lumina soarelui atunci cand vor sa obtina aprobarea celorlalti. Nativii mai evoluati ai zilei de 6 februarie sunt de asemenea capabili sa se schimbe cu timpul, insa apreciaza si isi sustin latura constanta si unica. In cele din urma, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa depaseasca nevoia lor de a fi apreciati prin concentrarea mai intensa asupra valorii lor interioare. Ei trebui sa descopere ce au in comun cu ceilalti si cum pot fi de folos familiei sau comunitatii.

Intr-adevar, este foarte important ca nativii sa-si dezvolte valorilor interioare, fara a se lasa influentati de nevoia lor de a fi apreciati. Ei trebuie sa se ridice la nivelul increderii pe care ceilalti le-o acorda. Acest lucru nu este atat de usor deoarece ei vor atrage atentia fara nici un efort si din acest motiv pot uita ca respectul trebuie castigat.

SFATURI: Priveste-te cu atentie facand abstractie de parerile celorlalti. Descopera-ti adevarata natura. Fii mult mai transparent. Cultivarea puterii interioare reprezinta un avantaj important.

PUNCTE FORTE:

Sociabil

Placut

Priceput

PUNCTE SLABE:

Inconstient

Nesigur



Niciun comentariu: