sâmbătă, 6 februarie 2010

Varsator, 3 februarie - Ziua realismului incitant

Majoritatea celor nascuti pe 3 februarie acorda o atentie deosebita detaliilor profesiei lor si apreciaza foarte mult latura tehnica. Ei dau dovada de talent in tot ceea ce intreprind, o usurinta incontestabila in abordarea materialelor si abilitatea de a lua lucrurile separat, de a le asambla si de a le face sa functioneze cum se cuvine. Nativii au si un simt fin al sincronizarii, de obicei alegand exact momentul oportun de a actiona in afaceri sau in dragoste. Acest domeniu din urma va fi tratat de acestia ca un “hobby”, ce capata atentie deplina pe o perioada nelimitata de timp.

Nativii acestei zile sunt foarte realisti in ceea ce priveste aptitudinile lor. Indiferent ca sunt sau nu originali, ei vor stapani fiecare aspect al meseriei lor. Punctualitatea nu este punctul lor forte. Ceilalti nu trebuie sa astepte ca acestia sa ajunga la timp. Nativii zilei de 3 februarie sunt rabdatori si perseverenti si faptul cel mai surprinzator este legat de abilitatile lor. Oricat de capabili ar fi, din punct de vedere emotional ei pot intampina probleme majore, mai ales atunci cand vor sa aiba relatii intime normale. Doar sugerarea acestui lucru ii va speria. Barbatii nascuti in aceasta zi, in mod special, pot fi etichetati drept “speriati de implicare”. Atat femeile, cat si barbatii nascuti pe 3 februarie solicita adesea situatii neconventionale extreme, cel mai frecvent in sfera sexuala.

In ceea ce priveste preocuparile realiste pe care le indrageste o persoana normala, nativii zilei de 3 februarie au o atitudine de genul “l-am obtinut usor, il pierd la fel de usor”. Daca situatia nu se rezolva, ei sunt capabili sa renunte la ea si sa mearga mai departe. In masura in care sunt implicati banii, ei par sa fie norocosi si chiar capabili sa colecteze bonusuri. Insa, in acelasi timp, este mult mai probabil ca ei sa piarda bani foarte repede, sau mai rau chiar, sa nu stie ce s-a intamplat cu ei, ca si cum le-au scapat printre degete. Majoritatea nativilor zilei de 3 februarie intampina dificultati in realizarea stabilitatii in vietile lor, insa cu un stil de viata flexibil ei isi pot asigura un fel siguranta. Adaptandu-se foarte rapid, nativii zilei de 3 februarie sunt mai putin amenintati decat majoritatea celorlalti atunci cand apar schimbari de situatie si chiar situatii nesigure.

Nativii ar trebui sa traiasca mai mult la un nivel profund, insa, rareori se intampla acest lucru. Sa aiba de-a face cu fapte, detalii, tehnici, sa afle ce este bun pentru ei si ce nu, sa incerce - intotdeauna sa incerce – o metoda provizorie sau gresita poate deveni un mod de viata. Intr-adevar, un partener intelegator cu o mare stabilitate si incredere in sine este necesar pentru a echilibra o asemenea personalitate pretentioasa din punct de vedere fizic si in acelasi timp estetic. Nativii zilei de 3 februarie care nu sunt sortiti sa isi urmeze drumul insotiti de asemenea indivizi de incredere, vor merge pe drumul lor linistiti, pretuindu-si libertatea.

SFATURI: Mentine-te pe pozitie. Incearca sa rezisti pana la sfarsitul actiunii si nu renunta atat de usor. Cateva reguli nu vor omori pe nimeni. Nu te inspaimanta in fata sentimentelor. Mai devreme sau mai tarziu toti trebuie sa ne asumam responsabilitati.

PUNCTE FORTE:

Tehnic

Minutios

Perfectionist

PUNCTE SLABE:

Neserios

Dificil din punct de vedere emotional

Decadent


Niciun comentariu: