sâmbătă, 27 februarie 2010

Pesti, 27 februarie - Ziua stapanilor realitatii

Nativii zilei de 27 februarie sunt extrem de constienti de infaptuirile lumii inconjuratoare. Ei cheltuiesc foarte multa energie pentru a intelege elemetele de baza ale vietii de zi cu zi – cum functioneaza lucrurile, de ce se comporta oamenii intr-un anumit fel, cum sa lucreze in avantajul mediului inconjurator. Acesta reprezinta doar inceputul. Beneficiind de aceasta baza solida a realitatii, nativii zilei de 27 februarie permit spiritului lor curios sa exploreze in exterior, spre sferele sociale, internationale si universale. Deoarece confera soliditate fiecarei activitati pe care o intreprinnd, ei pot conta cu incredere pe intelepciunea pe care au acumulat-o din experienta. Ei vor depune eforturi suplimentare si din ce in ce mai ambitioase pentru a capata aceasta soliditate.

Cele mai mari dificultati ale nativilor zilei de 27 februarie ies de obicei la suprafata in vietile lor personale. Deoarece sunt niste indivizi extrem de solicitanti si alegerile intutive in cadrul relatiilor lor sunt adesea mai putin potrivite pentru ei, nativii vor avea vieti sentimentale tumultoase si chiar haotice. Din anumite motive, cu toata intelegerea si capacitatea lor de a-si urma propriul drum, ei stiu adesea surprinzator de putin despre ei insisi, despre nevoile lor. Este foarte important pentru nativi sa faca inca de timpuriu diferenta intre ceea ce doresc si ceea ce au nevoie. Prin satisfacerea propriilor nevoi reale, ei pot obtine stabilitatea emotionala si chiar fericirea. Mult prea des, ei simt ca problemele pot fi rezolvate de catre o alta persoana. Astfel, nativii isi canalizeaza energia spre viata sentimentala, neglijand cautarea unor solutii pentru propriile nevoi profunde. Data fiind situatia lor emotionala, este posibil ca nativii sa experimenteze mai mult “consolari” intre relatiile trecute. O perioada mai indelungata de singuratate le-ar putea face destul de mult bine. Datorita naturii lor sensibile si contemplative, ei ar trebui sa fie capabili sa se dezvolte fara un ajutor din exterior.

Nativii zilei de 27 februarie sunt cei mai fericiti cand isi pot lasa mintea sa zburde libera, vizand o gama vasta de subiecte. In general, ei au nevoie de prieteni si parteneri care sunt la fel de activi din punct de vedere intelectual. Nativii zilei se lupta adesea cu mediul lor social in tentativa lor de a-l stapani intr-o anumita masura sau daca este posibil de a-l reorienta. Dorinta lor arzatoare de a domina este foare puternica. Datorita magnetismului pe care il emana, ei trebuie sa fie atenti sa nu ii copleseasca pe cei din jur.

Daca nativii zilei de 27 februarie isi pierd directia morala, ei vor atrage intr-o mare masura asupra lor si a celorlalti distrugerea. Capacitatea lor de a vedea adevarul si chiar de a realiza ceea ce doresc printr-o combinatie rara de empatie si vointa reprezinta pentru ei provocari morale.

SFATURI: Stapaneste mediul inconjurator pentru a-l face sa te inteleaga. Urmeaza-ti calea spirituala indiferent ce implica acest lucru, dar fii amabil cu cei pe care ii intalnesti in calea ta. Concentreaza-te asupra treburilor tale si nu te mai abate de la drumul cel drept.

PUNCTE FORTE:

Magnetic

Capabil

Monden

PUNCTE SLABE:

Inconstient

Solicitant

Haotic din punct de vedere emotional



Niciun comentariu: