sâmbătă, 13 februarie 2010

118724 - linia directa catre informatii

Compania RomInfoLine lanseaza din 11 februarie serviciul telefonic 118724, primul serviciu romanesc de informatii care ofera solutii complete atat apelantilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice, actionand ca un liant intre cererea si oferta pentru anumite produse si servicii existente pe piata. 118724 dispune de una dintre cele mai complexe baze de date, acoperind toate domeniile de interes ale consumatorului roman.

Apeland numarul 118724, utilizatorul poate obtine informatia corecta si completa, in timp real si cu un efort minim.

Baza de date a RomInfoLine cuprinde companii reprezentand toate domeniile de activitate, printre cele mai importante numarandu-se: Sanatatea, Serviciile, Turismul, Educatia, dar si Divertisment, domeniul Auto sau Telecomunicatiile.

“Lipsa din ce in ce mai acuta de timp si indatoririle zilnice ne fac adesea sa uitam de lucrurile cu adevarat importante”, spune Adrian Stefan, Directorul de Strategie si Dezvoltare RomInfoLine. ”Am gandit acest serviciu plecand de la situatii reale, inerente in viata de zi cu zi a cetateanului activ. Sa ne imaginam ca peste doar cateva zile, de Valentine's Day, o intalnire neprevazuta ne face sa uitam de atentia sporita pe care ar trebui sa o acordam persoanei dragi. Seara tarziu, ne aducem aminte in ultimul moment. Putem salva situatia? Da, apeland 118724.”

La acest numar apelantul va afla ce restaurante romantice sunt deschise, ce florarie gaseste in drum, ce club organizeaza petrecerea ideala de Ziua indragostitilor. Toate acestea, pentru ca operatorul are posibilitati nelimitate de cautare dupa o multitudine de cuvinte cheie. Astfel, in mai putin de un minut, apelantul poate planifica o seara de poveste, oferind o surpriza persoanei iubite.

Despre Rominfoline

Infiintata in decembrie 2008, ROMINFOLINE vine cu o noua viziune asupra furnizarii serviciilor de informare si comunicare si isi propune ca, prin infrastructura de ultima generatie si tehnicile inovatoare, sa faca diferenta in raport cu serviciile existente pe piata romaneasca.

Mai mult, ROMINFOLINE se adreseaza atat societatilor care isi doresc o afacere cu dezvoltare intr-un ritm alert, fara sincope si cu un profit sporit, precum si tuturor acelor persoane care doresc sa obtina informatia corecta in timp real. Deoarece serviciile integrate inregistreaza o cerere tot mai mare pe piata romaneasca, ROMINFOLINE vine in sprijinul clientului cu o gama variata de optiuni care pot fi usor adaptate cerintelor si specificului fiecarei companii.

Niciun comentariu: