joi, 28 ianuarie 2010

Capricorn, 8 ianuarie - Ziua loviturii naprasnice

Nativii zilei de 8 ianuarie par destinati sa aiba un impact imens asupra celor din jur. Nu sunt foarte sociabili sau exagerat de demonstrativi, dar imprumuta fiecarei intalniri sociale sau personale un aer de importanta. Ei isi exprima propria putere, iar oamenii sunt profund impresionati de hotararea lor si de claritatea scopului urmarit.

In carierele lor, cei nascuti astazi rabufnesc destul de frecvent pe neasteptate in public. Ei par capabili sa isi canalizeze toata energia intr-un anumit sens si isi cunosc foarte bine capacitatile. Astfel, rareori vor intrece limita, vor visa sau vor proiecta fantezii care nu au o baza reala. Ceilalti ii pot considera depasiti si astfel nativii risca sa nu fie luati in seama. Cu toate acestea, cei nascuti astazi se simt comfortabil cu ei insisi in diferite situatii.

Tipic pentru nativii zilei de 8 ianuarie este sa aduca in discutie anumite chestiuni, stabilind axiomatic adevaruri pe care colegii de serviciu le-au obtinut fara mari eforturi. Ei nu actioneaza astfel din spirit de revolta sau doar de dragul de a se contrazice, ci pur si simplu deoarece studiind situatia cu atentie vor ajunge in final la concluzii convingatoare.

Nu toti nativii zilei de 8 ianuarie sunt binecuvantati cu mari talente insa ei isi vor pune in actiune tot ceea ce detin, adesea fortandu-se pana la limita. Depasirea handicapurilor, atat fizice, cat si psihologice, este o tema importanta in vietile lor.

Nativii zilei de 8 ianuarie trebuie sa invete sa nu se mai forteze atat de mult si sa faca lucrurile un pic mai usoare pentru a face fata energiei lor concentrate si intense. De asemenea, trebuie sa devina mai toleranti si mai iertatori. Calitatea din urma este importanta deoarece multi dintre cei nascuti astazi pot aborda o politica personala de genul "daca nu esti cu mine, esti impotriva mea". Capcanele ego-ului le pot aduce declinul, mai ales daca vor ajunge sa se vada pe ei insisi ca pe niste divinitati, iar pe ceilalti ca pe niste atei.

SFATURI: Nu te lasa dus de val. Adanceste-ti legaturile sentimentale si empatia pentru cei din jurul tau. Fii pregatit sa oferi si sa primesti intr-o maniera mai simpla. Ramai deschis schimbarii si asuma-ti anumite riscuri. Nu renunta la spontaneitate doar de dragul succesului.

PUNCTE FORTE:

Increzator

Influent

Intens

PUNCTE SLABE:

Ingamfat

Intolerant

Serios

Niciun comentariu: