duminică, 3 ianuarie 2010

Capricorn, 2 ianuarie - Ziua auto solicitarii

Indivizii nascuti pe 2 ianuarie sunt foarte seriosi si exagerat de pretentiosi cu ei insisi. Standardele lor sunt extrem de ridicate, au porniri marete, dar si un anumit grad de nesiguranta. Ei simt ca trebuie sa demonstreze ca pot face un anumit lucru. Preiau in mod repetat responsabilitati extrem de dificile sau se forteaza sa escaladeze inaltimi aparent imposibile, uneori in conformitate cu niste termene limita extrem de stranse. Expunearea la un asemenea grad de presiune pare sa fie exact ce le trebuie. Atunci cand le sunt impuse standarde mult mai scazute, nativii zilei de 2 ianuarie pot refuza o abordare atat de usoara. Nativii acestei zile ar putea fi considerati dependenti de munca si personalitati maniaco - obsesive. Chiar si nativii mai relaxati pot prelua adesea responsabilitati dificile, cum ar fi o familie numeroasa, intretinerea mai multor case sau proprietati, sau proiecte de serviciu ambitioase si pe termen lung.

Nativii zilei de 2 ianuarie nu trebuie sa lucreze singuri. Ei sunt membri excelenti ai echipei, indeplinindu-si indatoririle in conformitate cu litera legii. Totusi, pensionarea nu li se va potrivi deloc, mai ales daca nu vor mai avea activitate dupa aceea. Pe de alta parte, nativii zilei de 2 ianuarie sunt extrem de potriviti pentru munci creative si patronat, in cadrul carora trebuie sa-si stabileasca singuri programul si sa-si creeze propriile planuri. Adevarati inovatori, majoritatea nativilor zilei de 2 ianuarie sunt mestesugari perfectionisti ce produc, pe cat posibil, cele mai bune produse si servicii. Desi sunt plini de imaginatie, ei fac tot ce le sta in putinta in activitati bine definite si limitate, unde scopul este clar conturat. Rareori, poate chiar niciodata, ei vor incerca sa pretinda ceva ce stiu foarte bine ca nu este posibil si nici nu incearca sa dea impresia ca munca lor este mai buna decat in realitate. Pe de alta parte, fiind auto-critici, exista posibilitatea ca ei sa nu otina suficienta satisfactie de pe urma propriilor realizari.

Nativii zilei de 2 ianuarie ar trebui incurajati de catre familie si prieteni sa isi mai ia si timp liber de la serviciu, sa fie mai putin sobri si sa se relaxeze mai mult. Daca se indeparteaza de cei iubiti, nativii pot deveni din ce in ce mai izolati. Printr-un contact social minim, exista pericolul de a pierde legatura cu realitatea.

Nativii acestei zile nu trebuie sa se lase condusi de propriul simt al puterii. De asemenea, este preferabil sa nu se izoleze, sa fie mai relaxati si sa pastreze relatiile cu cei din jur, in special cu persoanele apropiate.

SFATURI: In primul rand, nu te distanta de lume. Uita de suparari si greutati. Nu lua asupra ta probleme altora. Accepta serviciile pe care ti le pot face ceilalti. Nu nega cele mai bune si mai placute experiente pe care ti le ofera viata.

PUNCTE FORTE:

Responsabil

Profund

Devotat

PUNCTE SLABE:

Dependent de munca

Inhibat

Exagerat de solicitant

Niciun comentariu: