joi, 28 ianuarie 2010

Capricorn, 14 ianuarie - Ziua integratorului

Indivizii duri nascuti pe 14 ianuarie sunt angajati in coordonarea si integrarea aspectelor fatarnice ale vietii si activitatii profesionale. Abilitatea lor de a vedea totul in ansamblu, intr-o maniera organica temeinica, ii distinge de ceilalti, ce sunt foarte preocupati de detalii. Nativii zilei de 14 ianuarie sunt capabili sa stranga la un loc cu forta elementele vietii si sa scoata din ele un material semnificativ. Ei nu ezita sa urmeze ceea ce cred ca este cursul corect al actiunii, chiar daca actioneaza impotriva regulilor societatii. Intr-adevar, ei sunt foarte constienti de posibilitatile de recompensare si de repercusiunile actiunilor lor.

Nativii zilei de 14 ianuarie se pare ca sunt atrasi de pericol, deoarece nu se impotrivesc sa traiasca viata la maximum. Uneori cauta agitatia pentru a se stimula pe ei insisi. Acesta este mai degraba un rezultat al implicarii lor intense in cauza pe care o sustin. Pentru anumiti nativi ai zilei de 14 ianuarie situatiile periculoase le ofera sansa de a castiga cu o miza foarte mare. Majoritatea nativilor zilei de 14 ianuarie sunt pe deplin constienti de puterea lor, dar o testeaza in mod repetat in ciuda rezistentei, obstacolelor sau oricarui alt lucru sau oricarei persoane ce ar putea sa ii frustreze. Cei nascuti in acesasta zi sunt cu siguranta persoane dominante, dar de obicei nu sunt interesati sa fie conducatori absoluti. Desi au abilitati de conducere pronuntate, acest talent poate ramane in stare latenta daca ei iau in considerare responsabilitatile cu un inalt grad de inhibare.

Nativii zilei de 14 ianuarie sunt aproape incapabili sa se razgandeasca odata ce s-au hotarat intr-un anumit sens. Ei pot fi de neclintit pana in punctul de a fi considerati mai tari ca piatra, in special cand sunt implicate sentimentele si emotiile. Implacabili, ei indeplinesc ceea ce considera ca este de datoria lor fara sa faca compromisuri. Totusi, chiar si nativii care cred cu fermitate intr-o cauza comuna, isi rezerva de obicei dreptul de a actiona independent in acest sens. Intr-adevar, nativii zilei de 14 ianuarie pretuiesc libertatea personala mai presus de toate. Sunt printre putinele persoane care isi vor pune vietile in joc in loc sa cedeze in fata presiunilor.

Nativii zilei de 14 ianuarie sunt preocupati de problemele universale si sociale. Vietile lor personale pot fi dificile si furtunoase. Partenerii, familiile si prietenii trebuie sa fie extrem de loiali si intelegatori deoarece vor avea de impartasit si bune si rele cu cei nascuti pe 14 ianuarie. Din nefericire, nativii sunt capabili sa-i ignore sau sa-i neglijeze pe cei apropiati atunci cand sunt implicati intr-o batalie de viata foarte inversunata.

Cei nascuti pe 14 ianuarie se vor afla in situatii extrem de dificile daca vor pierde totul intr-o campanie de anvergura. Cand vor incerca sa caute ajutor, vor descoperi ca sunt aproape singuri. Ei ar trebui sa cheltuiasca mai multa energie in chestiunile personale si sociale daca doresc sa fie sustinuti de ceilalti. Este important sa fie mai altruisti, sa gaseasca intelepciunea de a impartasi, de a darui si primi.

SFATURI: Onoarea si necinstea nu sunt prezente doar in domeniul tau personal. Fii constient de valorile sociale si de sentimentele celorlalti – invata sa faci compromisuri. Nici o rana si nici o nedreptate nu reprezinta o cauza atat de mare incat sa iti ingreuneze inima. Permite-ti sa fii si slab si vulnerabil.

PUNCTE FORTE:

Puternic

Curajos

Organizat

PUNCTE SLABE:

Dificil din punct de vedere emotional

Nu face compromisuri



Niciun comentariu: