joi, 28 ianuarie 2010

Capricorn, 11 ianuarie - Ziua evaluarii

Punctul forte al indivizilor hotarati si extrem de priceputi nascuti pe 11 ianuarie este capacitatea de a masura si evalua corespunzator oamenii si experientele vietii. Nativii zilei de 11 ianuarie se mandresc adesea cu modul lor obiectiv de abordare. Totusi, in momentul in care perceptiile lor sunt dominate de sistemul lor de credinte, obiectivitatea lor poate avea de suferit. Nativii care pot lasa deoparte credintele personale vor avea acces mult mai usor la ceea ce vad in jurul lor.

O dificultate pentru nativii zilei de 11 ianuarie este faptul ca sunt extrem de morali si rigizi, condamnand ceea ce nu se potriveste cu credintele lor. Acest lucru poate avea efecte negative in familie deoarece condamnarea ii inhiba pe copii creandu-le sentimente de vinovatie, le distruge increderea in ei si abilitatea de a functiona ca indivizi independenti. Parintii nascuti pe 11 ianuarie trebuie astfel sa evite sa se lanseze in judecati exagerate deoarece o asemenea situatie starneste antagonism si revolta.

Cand este vorba de evaluarea textelor, obiectelor, metodelor, situatiilor financiare si sistemelor de tot felul cu care sunt familiarizate, persoanele nascute pe 11 ianuaire se remarca intr-adevar. In domeniul lor de expertiza ei sunt adesea solicitati de catre ceilalti pentru a-si exprima opiniile de experti, posibil in evaluarea obiectelor si investitiilor sau a calitatii sau autentificatii inscrisurilor. Ei afiseaza abilitati analitice excelente si sunt judecatori priceputi in acest sens, separand cu calm graul de neghina.

Persoanele nascute in aceasta zi pot detecta falsurile intr-o clipa si astfel sunt extrem de valorosi cand sarcina lor este sa indeparteze risipa si coruptia. Intr-adevar, nativii zilei de 11 ianuarie sunt foarte greu de pacalit in orice problema pe care o abordeaza.

Din nefericire, cei nascuti astazi pot fi cu adevarat incapatanati si de neinduplecat. Sunt prea putin deschisi discutiilor atunci cand au luat o hotarare intr-un anumit sens. Ei pot vorbi cu acelasi grad de incredere si cu un simt al infaibilitatii atunci cand abordeaza chestiuni despre care stiu foarte putine lucruri sau chiar nimic. Ei ii pot innebuni pe ceilalti, adesea repetand la nesfarsit un lucru cu mult elan si ramanand fermi pe pozitie.

Nevoia imperioasa a nativilor zilei de 11 ianuarie este sa dezvolte o flexibilitate mai mare. Deoarece ei demonstreaza deja calitati umane pronuntate de generozitate, amabilitate si devotement, numai atitudinile lor moraliste ii retin din a fi mult mai deschisi si mai ingaduitori. Prejudecatile si opiniile extrem de rigide pot sta in calea celor nascuti astazi. Ei se straduiesc sa inteleaga experientele vietii, fiind adeptii unei introspectii profunde si a unei claritati a viziunii. Desi insistenta si rabdarea vor fi necesare, nativii zilei de 11 ianuarie pot fi capabili sa dezvolte o mai mare receptivitate prin aplicarea talentelor de evaluare a propriilor abilitati analitice.

SFATURI: Mentine flexibilitatea si ramai deschis schimbarii. Nu-i mai condamna pe ceilalti inainte de a le acorda o sansa. Recunoaste-ti greselile si pretuieste mai mult lucrurile ce sunt garantate.

PUNCTE FORTE:

Demn de incredere

Capabil

Hotarat

PUNCTE SLABE:

Moralizator

Rigid



Niciun comentariu: