vineri, 4 decembrie 2009

Sagetator, 4 decembrie - Ziua fortei morale

Cei nascuti pe 4 decembrie sunt indivizi bravi, agresivi, care au curajul de a actiona cu trup si suflet. Durerea, conflictul si lupta nu le sunt straine si pot in mod repetat sa fie pusi fata in fata cu provocarile si situatii coplesitoare. Fara doar si poate, ei au o sansa destul de mare sa reuseasca in asemenea obiective de anvergura printr-o combinatie neobisnuita de gratie si vitalitate, fiind foarte atenti sa nu provoace gelozia celorlalti. Multi dintre cei nascuti astazi au talentul de a inspira teama sau cel putin un sentiment de neliniste si ingrijorare celor mai aprigi adversari. Dusmanii nativilor zilei de 4 decembrie vor sesiza probabil ca vor fi tratati cat mai nemilos de catre acestia.

Nativii zilei de 4 decembrie pot afisa anumite tendinte de egoism si sociopatie, insa, din fericire, asemenea porniri ajung rareori sa le domine personalitatile. In mod normal, idealurile si credintele lor raman necorupte si se pun pe ei insisi in serviciul unor cauze extrem de umane, politice sau artistice. Binecuvantati cu un talent organizatoric, ei au capacitatea de a-si asculta colegii sau angajatii, dar nu tolereaza nici un fel de amenintare serioasa la adresa autoritatii lor, care trebuie sa ramana neatinsa. Tentatia de a securiza in mod absolut puterea in sfera lor este foarte importanta pentru ei. Este posibil ca ei sa aiba nevoie sa fie verificati sau moderati, fapt ce este si in interesul lor. De asemenea, pericolul exista prin faptul ca ei vor prelua mai multe responsabilitati decat pot face fata. Daca nativii zilei de 4 decembrie isi vor cunoaste limitele, ei vor fi scutiti de multe frustrari si actiuni lipsite de demnitate.

De obicei, capacitatile critice ale persoanelor nascute pe data de 4 decembrie sunt extrem de dezvoltate. Ei au rara abilitate de a cantari o persoana sau o disputa rapid si foarte corect, fara sa se bazeze pe idei preconcepute si prejudecati. Totusi, daca acestia sunt implicati emotional cu respectiva persoana, obiectivitatea lor se va diminua. In consecinta, nativii zilei de 4 decembrie trebuie sa faca un efort sa nu isi amestece viata privata cu cea publica. De exemplu, consecinte extrem de distructive pot rezulta din favorizarea propriilor prieteni in chestiuni de afaceri.

Cu cat nativii zilei de 4 decembrie isi controleaza mai repede latura uneori rebela, adesea chiar teatrala a naturii lor, cu atat este mai bine pentru ei. Sugeram astfel ca ei ar trebui sa-si suprime individualismul. De asemenea, ei trebuie sa ajunga sa inteleaga mai bine impactul actiunilor lor asupra mediului inconjurator. Nativii care devin mai intelepti odata cu varsta, vor invata sa isi folosesca energiile intr-o directie mult mai constructiva si productiva, astfel contribuind substantial din punct de vedere social la tot ce ii inconjoara.

SFATURI: Invata ca cea mai mare putere este puterea dragostei. Mentine-ti spiritul viu, dar controleaza-l in permanenta. Preia mai mult responsabilitati interne, decat externe. Ai in vedere si bunastarea celorlalti. Nu te mai teme atat ca iti pierzi autoritatea.

PUNCTE FORTE:

Energic

Brav

Agresiv

PUNCTE SLABE:

Rebel

Autoritar

Ii place sa controleze



Niciun comentariu: