vineri, 25 decembrie 2009

Capricorn, 23 decembrie - Ziua razbaterii

Nativii zilei de 23 decembrie sunt cei mai fericiti cand razbesc, forand pana la mari adancimi in efortul lor sustinut de a-si promova si implementa ideile si visele. Acest lucru nu trebuie sa creeze impresia ca ei sunt in mod special radicali sau revolutionari, deoarece in realitate sunt retinuti si precauti. Intr-adevar, cei nascuti astazi, imbratiseaza in general cu fermitate valorile stabilite, isi cantaresc planurile cu grija inainte de a actiona si pastreaza o legatura stransa cu familia si cu grupul social de care apartin. Ei pot adesea sa isi imbunatateasca cu mult grupul social si, deoarece sunt ageri la minte, gasesc instinctiv cea mai buna cale de urmat. In acest sens, sunt profetici, capabili sa prevada viitorul nu numai referitor la ce trebuie sa faca mai tarziu ci chiar cum sa se pregateasca pentru acest lucru.

Nativii zilei de 23 decembrie refuza sa fie ignorati. Ei considera respingerea ca pe o provocare careia sunt pe deplin pregatiti sa-i faca fata. Deoarece lupta este ceva firesc in cazul celor nascuti astazi, ei vor refuza sa se complaca in situatii tensionate. Acest lucru ar trebui sa nu implice faptul ca sunt invulnerabili la sentimentele de indoiala, dar asemenea nesigurante de obicei doar ii determina sa se redreseze si sa se stabileasca la un nivel mai inalt. De fapt, cei nascuti in aceasta zi se simt adesea necomfortabil cu ei insisi si cu pozitia lor in viata. Un discomfort esential in ceea ce priveste statutul lor ii poate incita sa isi urmeze in mod constant visele. Ei nu vor prefera sa stea linistiti si nu se vor multumi doar sa doreasca acest lucru.

Nativii zilei de 23 decembrie au o stabilitate caracteristica, combinata cu o incapatanare acuta care face ca orice relatie cu ei sa fie extrem de dificila. Ei nu apreciaza autoritatea care ii provoaca si nici nu sunt adepti ai ideilor radicale si ciudate (altele decat ale lor, desigur). Este important ca nativii care ajung pe pozitii de raspundere si influente sa ramana deschisi criticilor sanatoase si sugestiilor pozitive.

Intelegerea ocupa rareori cea mai inalta pozitie pe lista abilitatilor si valorilor nativilor zilei de 23 decembrie. Desi adesea au o atitudine pretentioasa si capricioasa, ei pot fi extrem de draguti. Cei nascuti astazi pot parea reci si distanti. Barbatii nascuti pe 23 decembrie trebuie sa fie atenti sa nu isi manifeste atitudinile de macho si femeile sa nu fie extrem de agresive sau dominante. Pe masura ce inainteaza in varsta, nativii de amebele sexe trebuie sa invete sa se mai abata de la drumul lor si sa permita generatiei tinere sa se remarce. Pensionarea nu este compatibila cu majoritatea nativilor zilei de 23 decembrie. Ei vor prefera intotdeauna sa aiba un rol cat mai activ.

SFATURI: Nu iti conduce viata la un nivel inferior. Fereste-te sa iti faci socotelile cu maruntisuri si sa pierzi din vedere sumele mai mari. Planificarea exagerata a viitorului poate inhiba cursul natural al evenimentelor. Invata sa accepti si punctele de vedere ale celorlalti.

PUNCTE FORTE:

Activ

Responsabil

Prietenos

PUNCTE SLABE:

Autoritar

Incapatanat

Niciun comentariu: