duminică, 6 decembrie 2009

10 obiceiuri ale cuplurilor fericite

Care este ingredientul necesar relatiilor fericite? Daca iti doresti sa iti imbunatatesti relatia, iata cateva obiceiuri ale cuplurilor fericite.

1. Mergeti la culcare in acelasi timp

Iti amintesti cand erati la inceputul relatiei, cand abia asteptati sa mergeti al culcare impreuna ca sa faceti dragoste? Cuplurile fericita rezista tentatiei de a merge la culcare la ore diferite. Merg in acelasi timp, chiar daca unul dintre parteneri se trezeste mai devreme decat celalalt.

2. Interese comune

Dupa ce pasiunea se risipeste, este bine sa descoperiti ca aveti interese comune. In caz contrar, este bine sa va dezvoltati unele. In acelasi timp este bine sa aveti si activitati separate. Asta te va face mai interesant partenerei si nu vei aparea prea dependent de ea.

3.Mergeti unul langa altul

Niciodata nu o sa vezi un cuplu fericit mergand altfel decat tinandu-se de mana.

4.Increderea si iertarea sunt esentiale

Daca aveti vreo disputa sau problema pe care nu o puteti rezolva, sau nu reusiti sa ajungeti la un consens, apelati la incredere si iertare decat la neincredere si renegare.

5. Axeaza-te mai mult pe partile bune ale partenerei decat pe cele rele

Daca esti mereu carcotas si nu cauti decat partile mai putin bune ale partenerei, mereu vei gasi ceva care sa nu-ti convina, acelasi licru se intampla si in cazul in care cauti doar lucrurile pozitive. Totul depinde de ceea ce cauti. Cuplurile fericite se axeaza doar pe partea pozitiva.

6. Imbratisati-va cand veniti de la munca

Pielea noastra are propria memorie: stie cand este iubita, abuzata si neglijata. Cuplurile care isi spun Buna cu o imbratisare isi mentin sentimentul de iubire.

7. Spune Te iubesc si Sa ai o zi minunata in fiecare dimineata

Sunt cele mai frumoase cuvinte pentru a incepe ziua cu dreptul si a reusi sa treci peste toate neplacerile ivite la job, in trafic.

8. Spuneti-va Noapte buna in fiecare seara indiferent de stare

Spuneti-va Noapte buna in fiecare seara, indiferent daca sunteti sau nu suparati unul pe altul. Asta inseamna ca ceea ce aveti voi doi este mai important decat orice incident mai putin placut.

9. Fii mandru ca sa fii vazut cu partenera ta

Cuplurile fericite mereu se simt bine cand sunt vazute impreuna si mereu sunt afectuosi unul cu altul cand sunt impreuna. Fie ca se tin de mana, sau ca se tin in brate, arata ca apartin unul celuilalt. Si e o senzatie minunata.

10. Da-i un telefon

Sun-o cand e la job sau acasa, doar ca sa vezi cum ii merge. Doar faptul ca te aude ii poate face ziua mai frumoasa.

Niciun comentariu: