miercuri, 25 noiembrie 2009

Sagetator, 25 noiembrie - Ziua efortului sustinut

Persoanele nascute pe data de 25 noiembrie stiu cum sa-si pastreze energiile pentru actiuni de lunga durata. Totusi, prin acest lucru nu sugeram ca ei asteapata ca lucrurile sa se intample de la sine – ei le vor provoca! Dinamici si productivi, ei au si o latura mai retinuta a personalitatii lor care le confera demnitate. Indiferent cat de energici ar fi in preocuparile de zi cu zi, in relatiile cu ceilalti ei vor demonstra ca sunt persoane sensibile, ponderate si chiar tacute. Nu exista nimic haotic in energia abundenta pe care acestia o afiseaza. Desi sunt persoane dinamice, vor manifesta acest lucru uniform si neprecipitat.

Nativii zilei de 25 noiembrie prefera adesea atat sa lucreze, cat si sa fie singuri. Astfel, o tema incontestabila a vietii lor este atasarea (de obicei prin nastere, casatorie, sau succesiune) de o alta individualitate puternica. Pentru un timp, nativul zilei de 25 noiembrie poate sta in umbra acestei individualitati, dar mai devreme sau mai tarziu va izbucni pentru a actiona in felul lui propriu. Relatia lor poate continua pentru multa vreme in armonie, intr-o maniera amiabila, dar adesea se poate termina prin deces, divort sau printr-o revolta a nativului zilei de 25 noiembrie. Acest lucru se intampla deseori din dorinta de a-si exprima puterea propriului drept si din dorinta de a fi recunoscut in mod individual si distinct. O astfel de situatie adesea este pusa in practica datorita viselor si fanteziilor nativului zilei de 25 noiembrie din perioada de tinerete, ce implica admiratia pentru una sau mai mule figuri romantice.

Nu este deloc surprinzator faptul ca nativii zilei de 25 noiembrie admira extrem de mult individualitatile capabile si talentate. Realizarea este un lucru de pret pentru cei nascuti astazi. Ei pot realiza mari succese in domeniul lor de activitate. In cazul in care vor esua sa faca acest lucru, ei vor suferi caderi nervoase si depresii profunde. Un alt pericol este acela ca ei lucreaza atat de asiduu si atat de eficient pentru a deveni indispensabili pentru cei care se bazeaza pe ei. Astfel, ei vor reusi destul de greu sa progreseze, sa fie mai flexibili in stilul de viata sau chiar sa se retraga. De obicei, exista una sau mai multe activitati preferate pe care le pot desfasura acasa si care vor lua locul activitatii profesionale obisnuite, mai ales cand inainteaza in varsta. Adesea, cei nascuti in acesta zi vor dori sa se retraga intr-o viata de meditatie si studiu spiritual.

Cel mai adesea, in cariera lor, cei nascuti astazi pun pret inainte de toate pe excelenta, in al doilea rand pe putere si in ultimul rand pe bani. Astfel, ei sunt destul de darnici si nu vor ezita sa imparta din averea lor (desiguri in termenii lor proprii). Intr-adevar, nativii zilei de 25 noiembrie, de obicei lasa o mostenire destul de buna, fie ca este vorba de o familie bine crescuta, avere sau proprietati, sau contributia lor la arta sau stiinta.

Simt extrem al moralitatii este dezvoltat la persoanele nascute pe 25 noiembrie. Uneori, datorita ideilor lor codificate in ceea ce priveste ce este bun si rau, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa evite sa impuna celorlalti sistemul lor de valori. Ei trebuie sa fie atenti sa nu devina exagerat de rigizi sau autoritari. Toate tipurile de asteptari pot crea dificultati nativilor zilei de 25 noiembrie. Asadar, este in interesul lor pe termen lung sa reziste tentatiei de a formula pareri dure si pripite in ceea ce ii priveste pe oameni si circumstantele care ii blocheaza pe toti cei implicati in relatii si posturi stabile.

SFATURI: Fereste-te sa fii prea critic si sa ii condamni pe ceilalti. Incearca sa devii independent. Evita legaturile dureroase si fanteziile. Renunta la vicii si fii mult mai comunicativ.

PUNCTE FORTE: Constant Temeinic Realizat

PUNCTE SLABE: Moralist Rigid Autoritar

Niciun comentariu: