miercuri, 4 februarie 2009

Varsator, 4 februarie - Ziua improbabilului

Nativii zilei de 4 februarie prefera in general o abordare indirecta a lucrurilor. Datorita neconventionalismului lor, ei fac uneori o impresie mai putin obisnuita asupra celorlalti. Anumiti nativi ai zilei de 4 februarie realizeaza de timpuriu faptul ca ei nu percep lumea la fel ca ceilalti si prefera sa abordeze un comportament ciudat. Alti nativi ai zilei de 4 februarie incearca sa fie extrem de corecti, dar de obicei nu reusesc sa realizeze acest lucru, ajungand in cele din urma sa fie considerati “omul nepotrivit in locul nepotrivit”. Cei mai fericiti nativi ai zilei de 4 februarie sunt cei care reusesc sa fie ei insisi, fara a se baza pe aprobarea sau aprecierea celorlalti.

Modul neobisnuit in care nativii isi indeplinesc sarcinile poate fi atat amuzant, cat si alarmant. Adesea, pentru a realiza cele mai simple sarcini, ei pot folosi metodele cele mai ocolite si bizare. Ei ar putea fi considerati artificiali sau chiar perversi, cu exceptia anumitor situatii ciudate in care aceste metode par sa functioneze. De exemplu, ei pot avea un sistem de completare a informatiilor sau de ordonare a intalnirilor care i-ar putea tulbura pe ceilalti. Sunt capabili sa obtina ceea ce au nevoie foarte repede si sa detina controlul asupra lucrurilor. In perceptia lor neobisnuita, ceea ce este inainte poate fi lasat in urma, susul sa fie josul, stanga sa fie dreapta si tot asa. Anumiti nativi ai zilei de 4 februarie pot chiar avea un grad de sinestezie care ii face sa perceapa sunetele drept culori si culorile drept sunete, sa vizualizeze cuvintele ca pe niste forme si posibil sa-si aminteasca faptele si numerele prin asociatii sclipitoare.

Desi nu sunt intotdeauna eficienti atunci cand au de-a face cu restrictiile unui sistem deja existent sau cu un set de reguli, trebuie mentionat faptul ca nativii zilei de 4 februarie pot fi extrem de eficienti in realizarea obiectivelor pe termen lung, in special atunci cand au sansa de a-si structura mediul de munca. Cei nascuti in aceasta zi lucreaza bine in cooperare cu ceilalti, afiseaza calitati umane profunde si in general sunt admirati pentru sinceritatea lor. Desi rareori se vor afla in postura de conducatori, ei sunt foarte fericiti sa fie in mijlocul actiunii si se comporta destul de bine in conditii de stres.

Nativi zilei de 4 februarie se plictisesc foarte usor. Daca petrec mult timp singuri, de obicei incearca sa se mentina ocupati avand multe hobby-uri, proiecte sau activitati in desfasurare. Stilul lor activ este datorat faptului ca ei trebuie sa petreaca mult timp desfacand nodurile pe care le-au legat neintentionat. De asemenea, ei au tendinta de a regresa sau chiar de a o lua din nou de la capat.

Persoanele nascute pe 4 februarie sunt extrem de active, folosindu-si energia pentru a-si duce la bun sfarsit multiplele sarcini. Dozarea constructiva a puterilor ii poate ajuta sa reusesca. Adesea, ei sunt preocupati de mai multe activitati in acelasi timp si datorita faptului ca trebuie sa-si imparta energia nu vor reusi sa le finalizeze pe unele dintre ele. In general, nativii care invata sa isi duca la bun sfarsit proiectele unul cate unul isi vor dezvolta potentialul la maxim.

SFATURI: Anumite ganduri este mai bine sa le tii doar pentru tine. Lucreaza pe cont propriu si lamureste anumite neclaritati. Excentricitatile tale sunt fermecatoare dar ii pot irita uneori pe oameni. Invata sa mai si razi din cand in cand.

PUNCTE FORTE:

Sincer

Activ

Amuzant

PUNCTE SLABE:

Imprastiat

Ireal

Niciun comentariu: