duminică, 1 februarie 2009

Varsator, 1 februarie - Ziua incapatanarii

Nativii zilei de 1 februarie sunt persoane destul de realiste. Nemultumiti de speculatiile abstracte, ei simt nevoia sa isi impuna ideile in fata celorlalti. Incapatanati, inflexibili si curajosi, ei stiu cand au dreptate si nu sunt dispusi sa cedeze sub nici o forma. Deoarece, de obicei, au o pregatire intelectuala temeinica si se pricep sa improvizeze destul de usor, ei sunt capabili sa evite situatiile compromitatoare si problemele pe care prefera sa nu le abordeze. Astfel, ei pot deveni niste adversari redutabili. O persoana nascuta pe 1 februarie este in mod caracteristic energica, dar adesea neastamparata ca un copil.

Problemele emotionale ii pot influenta negativ pe nativii zilei de 1 februarie, mai ales in anii tineretii. Rebeli, impulsivi si necontrolati, nativii isi vor crea probleme in mod repetat. Intre soliditatea lor mentala si vulnerabilitatea emotionala exista o contradictie, astfel incat de-a lungul timpului ei se manifesta ca doi indivizi diferiti. Daca nu isi vor folosi puterea vointei pentru a-si controla pornirile interioare, vor intampina greutati si vor trai un adevarat haos.

Nativii mai evoluati isi vor integra talentele multilaterale intr-o persoana cizelata si practica, insa acest lucru cere timp. Pana ce vor face acest lucru, carierele lor pot fi extrem de instabile. Ceilalti ii vor percepe confuzi sau preocupati si vor fi surprinsi de ce acestia nu au reusit sa realizeze mai mult in viata, in ciuda ambitiei lor.

In completarea manifestarilor sentimentale si intelectuale, latura senzuala a nativilor zilei de 1 februarie are nevoie sa fie exprimata si incurajata. Ea poate crea probleme suplimentare daca va scapa de sub control. Dintre calitatile mentionate anterior, in ierarhia personalitatii lor, intelectul este de obicei pe primul loc, latura senzuala pe al doilea si cea emotionala pe al treilea. Cel de-al patrulea domeniu ca importanta (mult prea des neglijat), acela al intuitiei ar trebui cultivat si luat in considerare cat mai mult posibil. Este important ca acesti indivizi talentati, dar haotici sa isi intareasca legatura dintre aceste calitati.

De asemenea anumite probleme intervin datorita faptului ca puterea ratiunii si logicii este atat de bine dezvoltata la nativii zilei de 1 februarie, incat poate eclipsa latura lor intuitiva. Cand ratiunea da gres, ei au tendinta de a se cufunda in zonele sentimentale si fizice. Pentru nativii zilei de 1 februarie controlul de sine nu este cel mai ravnit, ci intelegerea de sine si mai presus de toate integrarea personalitatii. Ei au ca obiectiv principal evolutia spre o fiinta profund sentimentala. Datorita vointei si hotararii lor pot ajunge departe.

SFATURI: Cultiva-ti puterile intuitive, sunt resurse naturale. Incearca sa fii mai rabdator si contemplativ. Nu fii prea nerabdator sa ii multumesti pe ceilalti. Fii propriul tau sef.

PUNCTE FORTE:

Hotarat

Inteligent

Ferm

PUNCTE SLABE:

Incapatanat

Exagerat de rational

Inconstient

Niciun comentariu: