marți, 17 februarie 2009

Marc Levy - În altă viaţă


Încercând să dezvăluie destinul misterios al unei picturi, Jonathan se va întâlni cu Clara. Şi unul şi celălalt simt că s-au mai văzut cândva. Dar când? Şi unde? La Londra, în urmă cu un secol… Versiune modernă a lui „Romeo şi Julieta", romanul de faţă creează o poveste plină de suspans, pornind de la o sugestie metempsihotică.
Surprinzator de captivanta si de gingasa. O carte pe care am citit-o cu lacrimi in ochi si v-o recomand. Nu e doar iubire, suspans si intriga complexa, e un pic de magie, de vis imbinat cu realitate si de incredere in forte complet inexplicabile.
Vietile anterioare, sufletul si inima care nu uita niciodata. Acel suflet pereche pe care il cauti si il regasesti in fiecare viata… nu m-am gandit niciodata prea mult daca am mai trait sau nu in alte timpuri si in alte dimensiuni, dar am crezut si cred in continuare ca sufletul este nemuritor si ca viata nu se poate masura doar in cativa ani petrecuti pe pamant. Intr-o forma sau alta ne continuam calatoria prin univers. Senzatia de deja-vu, de oameni pe care simtim ca-i cunoastem dintotdeauna, cosmaruri sau amintiri ce par doar vise - toate astea inseamna ceva, nu stiu ce anume, nu stiu daca exista o explicatie stiintifica sau nu, dar deja nu mai conteaza. Acolo undeva exista un suflet legat pe vecie de al nostru. Daca nu il vom intalni in viata asta, speranta ne va purta spre urmatoarea …

Niciun comentariu: